29 71 41 90 info@new-you.dk

Tør du ikke at køre bil/motorcykel, eller gør det dig bange eller nervøs at skulle til køreprøven? Så er du ikke alene! Jeg møder mange på klinikken som har det svært i forbindelse med at kunne køre bil/motorcykel. Dette er enten angsten for at køre på motorvej, generelt eller at kunne bestå køreprøven. Ligesom med andre former for angst, virker dette utrolig begrænsende og skaber forskellige ubehagelige kropslige symptomer, der kan være utrolig svære at slippe selv.

Tør ikke køre bil: Køreprøve Hypnose

Køreprøve hypnose – slip angsten for at køre bil/motorcykel

Holder du dig tilbage i at kunne køre? Er du træt af at være begrænset? Troede du at det skulle være piece of cake at tage et kørekort? Kører du fint sammen med din kørelærer og går helt i spåner til prøven? Og jeg kunne blive ved. Essensen er, at der er ikke noget galt med dig, hvis du oplever nogle af disse begrænsninger. Læs med videre og hør om hvad du kan gøre ved det.

Der findes groft sagt tre hoved kategorier

Min erfaring på klinikken er, at der groft sagt er tre kategorier indenfor hvordan folk begrænser sig, i det at kunne tage et kørekort eller at kunne køre bil/motorcykel. Måske hører du ind under en af disse kategorier eller har helt andre udfordringer der hæmmer dig i den forbindelse. Uanset hvad kan der gøres noget ved det med hypnose.

Her er de tre kategorier og en beskrivelse af dem:

1. Dig som generelt er bange for at køre bil/motorcykel
2. Dig som er bange/nervøse i forbindelsen med køreprøven praktisk/teoretisk
3. Dig som har en kombination af begge

Den første kategori omhandler ofte at folk er bange for at skade andre eller sig selv. Eller ikke have troen på at de kan finde ud af at køre. Nogle tør ikke køre bil i bestemte områder, det kan være bykørsel eller angst for at køre på motorvej.
Nogle har aldrig kørt et køretøj. Hvor andre har kørt x antal år og pludselig får en angst for at køre. Det kan enten være fordi de har været involveret i et uheld, blevet forældre, ikke har kørt i lang tid eller af en eller anden ubeviste årsager skaber denne angst for at kunne køre.

Uanset hvad er det vigtig at skelne her om man har en almindelig form for nervøsitet, fordi man er i gang med at lære noget nyt og få nye færdigheder. Eller vi snakker en nervøsitet der så kraftig at den hæmmer en. Hvis vi snakker en almindelig form for nervøsitet, bliver den som regel mindsket og forsvinder med tiden. Når først erfaringen og den tilstrækkelig selvsikkerhed er opnået.
Hvorimod er man ”for” nervøs og decideret angst er det en god ide at få kigget på hvad de underliggende årsager er og forløst disse.

Den anden kategori kører person som regel fin bil og har et godt overblik i trafikken. Men når det handler om skulle til den teoretiske eller praktisk prøve. Bliver de angste/nervøse og pludselig kan de ikke huske hvad de skal svare eller gøre. Eller måske går helt i sort, får hjertebanken, koldsved m.m.

Den tredje kategori har en blanding af det hele. Hvilket gør det utrolig svært at komme videre og oftest vil projektet blive droppet helt. Fordi det virker uoverskueligt og følelsesmæssigt hård. Og i værste fald skabes der en frustration og person har måske endnu et mislykket projekt til bagagen. Hvilket smitter af negativt på ens selvværd og motivation i livet.

Hvad kan det skyldes

At være angst/nervøs i forbindelse med at skulle køre, uanset om det er at være angst for at køre på motorvej, bestå køre prøven eller bare generelt. Kan skyldes mange forskellige årsager. Fælles er at de alt sammen er skabt som programmeringer der ligger i det underbeviste sind. Hvilke bliver aktiveret i de forskellige situationer, som så fremkalder de ubehagelige fornemmelser og begræsninger.

Hvad kan du gøre

Der er findes flere måder hvordan du kan forsøge at få mere ro på og komme videre. Mange forsøger sig med forskellige medicin typer medicin, som f.eks betablokkere. Andre prøver en mere naturlig tilgang som balderian eller homoøpati. Begrænsningen ved alle disse typer er at du ikke får taget hånd om årsagen til det hele og de måske kun virker i et vis omfang. Med køreprøve hypnose eller hypnoterapi generelt kan vi som et af de eneste værktøjer, gøre dette.

Hej Benny,
Jeg startede i hypnose, da jeg pludselig en dag for 1,5 år siden fik angst for at køre bil, hvilket altid har været mit frirum. Jeg undgik bilen og cyklede hellere. Jeg købte en 4-sessions pakke, da jeg i samråd med Benny aftalte, at det kunne være en fin opstart. Efter 4 gange i hypnose, kan jeg i dag køre min bil uden problemer, og jeg frygter ikke turene samt oplever ikke at have ondt i maven ved kørslen. Ligeledes fik jeg sat nogle andre ting på plads, som har givet mig mere ro i hverdagen. Jeg kan varmt anbefale hypnose ved New-you..

Vh Maria

Bryd mønstret en gang for alle med hypnoterapi

Uanset hvilken kategori du ligger under eller hvor meget følelsesmæssig tændinger der ligger på dine begræsninger i at kunne tage kørekort eller køre bil. Så er moderne hypnoterapi hos New-you i København en rigtig god løsning til at bryde mønsteret. Sålænge du selv ønsker forandringerne, vil denne metode gå ind og skabe indsigter i hvorfor begræsningerne skabes. Derudover neutraliseres følelsesmønstret og der skabes en dyb motivation til at dette vil lykkes.

Slip angsten: Tør ikke køre bil

Kom i ”førersædet” i dit liv

Når først vi har sat de gamle begrænsende mønstre på plads i forhold til at kunne køre bil eller bestå køreprøven. Får de fleste den oplevelse at de udover at slippe mønsteret, faktisk også får andre ting sat på plads samtidig med. Fordi tingene hænger sammen, så når først de underliggende årsager først er sat på plads. Vil der være mere ro og forståelse for en selv. Hvilket er en utrolig befrielse for de fleste og måske giver blod på tanden. Til at skabe andre forandringer, og for alvor begynde at bevæge sig i den retning de ønsker i livet.