29 71 41 90 info@new-you.dk

I.S.F tager den åndelige forståelse til et dybere niveau. Et intuitiv spirituel hypnose forløb, er en nyere og mere nutidig måde at lave sjælerejser. Som omvendt, den traditionelle metode, hvor man kun laver en session, her laver tre sessioner. Dette skaber rum for at, man på et dybere plan, skaber endnu flere oplevelser fra den åndelige verden, som absorberes af sindet og integreres ind i det nuværende liv

Hvad er intuitiv guidet hypnose forløb (I.S.F)

Intuitiv guidet hypnose forløb er en genial måde at, lave sjælerejser i et forløb. Metoden udspringer af at folks nysgerrighed og den brede vifte af muligheder en sjælerejse har. For selv om de fleste får rigtig meget ud af en sjælerejse, vil der oftest stadig være en del ekstra information og oplevelse at komme efter. Derudover er der flere fordele ved at gøre det i et forløb. Jeg vil i denne artikel komme ind på de vigtigste af dem.

Du Kommer dybere ind i de sjælelige oplevelserne

Som med almindelig hypnoterapi, bliver dit sind bedre med øvelse, så du går dybere og har nemmere ved opleve spirituel hypnose. Dette gør at, du sansemæssigt åbner lettere op for oplevelserne og du hurtigere vil komme ind i tilstanden (hypnose). Fordi du har været der før.

Der altid et naturligt mætningspunkt i hver sjælerejse

Hvergang man laver en sjælerejse, vil der altid være et naturligt loft, for hvormeget sindet kan håndterer af informationer pr. gang. Dette sker helt automatisk undervejs og regulerer sig selv, for den åndelige verden ved lige præcis, hvordan og hvormeget oplevelse der skal gives. Derfor vil en sjælerejse altid være en sikker oplevelse.

Der åbnes op for specielle værktøjer der egner sig bedst til forløb

Under en 1 sessioners sjælerejse vil der oftest være nogle værktøjer og steder i den åndelige verden, som vil blive brugt meget. Fordi at, disse for de fleste er yderste relevante, i sammenspillet med de intuitive guidede oplevelser. Derfor vil der være nogle værktøjer som ikke bruges så ofte, enten fordi de ikke er relevante i sessionen eller fordi mætningspunktet er nået. Dette gør at, for dem som vælger sjælerejse i et forløb, lige pludselig får muligheden for at opleve endnu flere vinkler og muligheder. Hvilket leder til endnu større visdom og transformation end hvis man blot vælger en enkelt sjælerejse.

Hvilke andre vinkler åbner et forløb op for?

Der er flere essentielle vinkler der kan bruges i et forløb, som der sjælden er mulighed for i en enkelt sessioners sjælerejse. Jeg vil her komme ind på nogle af de vigtigste.

1. Progression
Progression betyder i denne kontekst, at går frem og opleve mulige fremtidige liv. Her kan der være en del visdom og forståelse at hente. Dette kan både være i det liv som leves nu, eller endnu længere frem.

2. Dybere forbindelse til åndelig vejledere
Her kan der opsættes aftaler med den åndelige vejleder, hvor kommunikation begge veje, bliver mere tydligt og hvordan der skabes lettere kontakt.

3. Spirituel selvhypnose
Her læres der, hvordan man kan tage sig selv ind i denne dybe tilstand og skabe healing/optimeringer.

4. Kanalisering af entiteter/afdøde
Her skabes der kontakt til entiteter eller afdøde, som taler igennem en. Hvilket kan skabe dybe indsigter og optimeringer af kroppen (nej, dette er ikke farligt).

5. Dybere integration ind i nuværende liv.

Hvordan planlægges et I.S.F forløb

Når vi laver et forløb, planlægger vi tingene individuelt. Typisk er der ca. en måned imellem sessionerne, så der er god tid til oplevelserne kan bundfælles sig. Derudover tilpasses sessionerne den enkelte og vi vil i samspil skabe det meste optimale forløb. Det vil aldrig være de samme oplevelser der kommer igen under en sjælerejse. Medmindre der er noget som ikke er taget handling på eller helt forstået fra en tidligere session.

Hvad koster et sjælerejse forløb

Et sjælerejse forløb på 3 sessioner koster: 3900 kr.

Du kan også lære at guide sjælerejser

Hos New-You kan du også selv lære at guide andre på en sjælerejse eller i forløb. Tag den fulde uddannelse indenfor spirituel hypnose, som intuitiv sjælerejse guide eller start med det grundlæggende kursus som Regressionsterapeut.