29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose mod klaustrofobi

Klaustrofobi er en fobi eller en angst for små, lukkede rum eller en frygt for at blive lukket inde blandt store forsamlinger af mennesker, hvor pladsen er trang, og det ikke er muligt at komme væk. Klaustrofobi er ret almindeligt, og mange føler i varierende grad en form for ubehag ved at opholde sig i et lille lokale fyldt med mange mennesker. Har man klaustrofobi går dette ubehag dog udover det normale, og man føler en gennemgribende angstfølelse ved små, lukkede rum eller ved tanken om at skulle opholde sig blandt store forsamlinger, hvor man måske kan risikere at blive klemt inde og ikke kan komme ud.

For nogle mennesker kan klaustrofobien være så invaderende, at den begrænser dem i deres hverdag og forhindrer dem i at opholde sig i mindre rum, køre med offentlig transport eller tage til koncerter. Klaustrofobi kan også være årsagen til, at man undgår at besøge turistprægede seværdigheder eller rejse med flyet, hvor mange mennesker er placeret sammen på et meget lille område. Klaustrofobi kan dermed også være en af grundene til, at man lider af flyskræk.

Føler du dig begrænset af din klaustrofobi i din hverdag, kan det være værd at overveje, om behandling med hypnose mod klaustrofobi kan være løsningen for dig.

Behandling af klaustrofobi med hypnose

Det specielle ved hypnose er, at det er særligt velegnet til at arbejde med tanke- og adfærdsmønstre i. Derfor kan hypnose også have en god effekt på de følelser og tanker, som opstår hos dig i situationer, hvor du får klaustrofobiske følelser.

Klaustrofobi kan have mange forskellige årsager. Nogle personer udvikler klaustrofobi på grund af traumer eller i forbindelse med en negativ oplevelse, hvor de har oplevet angst ved eksempelvis at sidde fast i en elevator eller ved at blive klemt inde i en større forsamling mennesker uden at kunne komme væk. Denne oplevelse har dermed sat sig fast i din underbevidsthed og kommer til udtryk ved, at du oplever en gennemgribende angstfølelse, hvor du bliver grebet af panik, bliver svimmel og får kvalme, når du befinder dig i en situation, hvor pladsen er trang.

Hos New-you har vi stor erfaring med at forbedre vores klienters livskvalitet ved hjælp af hypnose mod angst og fobier, og vi vil derfor også gerne hjælpe dig med din klaustrofobi og gøre din livskvalitet og hverdag bedre.

Gennem hypnose mod klaustrofobi er det muligt at neutralisere den uhensigtsmæssige programmering i din underbevidsthed, som er styrende for din klaustrofobi. Ved hjælp af effektive hypnoseteknikker dykker vi ned i den underbevidste del af dit sind og forløser de spændinger, som aktiveres i de situationer, hvor din klaustrofobi er fremtrædende. Med hypnose er det dermed muligt at reducere din klaustrofobi, så du bedre kan håndtere den, når den opstår, og så den ikke længere er begrænsende for dig i din hverdag.

Vælg hypnose mod klaustrofobi hos New-you

Er du træt af, at din klaustrofobi styrer dit liv og begrænser dig i din dagligdag, kan hypnose mod klaustrofobi være en særligt effektiv måde at komme din hæmmende adfærd til livs på. De fleste mærker en væsentlig forskel og en positiv forandring gennem hypnose mod klaustrofobi, hvor du vil få en større ro og balance i kroppen, så du fremover vil kunne kontrollere de hæmmende følelser, som din klaustrofobi afføder. Dermed vil du være i stand til at opholde dig i små, lukkede rum og trange områder med mange mennesker uden at føle angst og panik.

Skal vi hjælpe dig af med din klaustrofobi? Kontakt New-you ved at sende en mail til info@new-you.dk eller udfyld kontaktformularen herunder for at booke et hypnoseforløb mod klaustrofobi. Ønsker du at få mere viden om hypnose mod klaustrofobi eller hypnose som behandlingsform generelt, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os.