29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose mod eksamensangst

Hypnose kan forbedre din præstation

Mange mennesker oplever en form for angst i forbindelse med en eksamenssituation, hvor deres præstation skal vurderes og bedømmes af andre. Dette kaldes eksamensangst og opstår ofte som følge af, at man ikke føler sig god nok. Denne frygt ledsages som regel af tanken om, at det er pinligt eller skamfuldt, hvis man ikke præsterer tilfredsstillende i en eksamenssituation. Eksamensangst kan derfor også være en alvorlig hindring, da det forringer ens præstationsevne og gør en ude af stand til at vise sine faglige kvalifikationer.

Eksamensangst kan desuden være rigtig ubehageligt, og mange oplever at reagere fysisk med forskellige alarmerende symptomer. Hvis du lider af eksamensangst, kan du derfor med fordel benytte dig af hypnose mod eksamensangst. Vi har i vores hypnoseklinik i København særdeles gode erfaringer med at kurere vores klienters eksamensangst ved hjælp af hypnose. Er det præstationsangst, som du lider af, kan du i stedet få hjælp med hypnose mod præstationsangst.

Hvordan fungerer hypnose mod eksamensangst

Alle mennesker kan blive ramt af eksamensangst, men angsten forekommer ofte hos personer, der stiller meget høje krav og forventninger til sig selv. Eksamensangsten kan være udviklet som følge af en dårlig oplevelse i forbindelse med en tidligere eksamen, hvor man eksempelvis har følt sig udstillet eller uretfærdigt bedømt. Men lige så ofte kan ens eksamensangst være opstået ubevidst uden nogen særlig grund. Uanset hvilken årsag, der ligger til grund for din eksamensangst, så har det afledt et irrationelt følelsesmønster i din underbevidsthed, som får dig til at reagere kraftigt og uhensigtsmæssigt i en eksamenssituation.

Vores hypnose mod eksamensangst har til formål at neutralisere den programmering, der er blevet indkodet i din underbevidsthed, og som gør, at du reagerer fysisk med symptomer som svedige håndflader, hjertebanken, søvnløshed og tørhed i munden. Ved hjælp af effektive hypnoseteknikker fra hypnoterapien bevæger vi os ned i din underbevidsthed for at forløse de spændinger, der aktiveres, når du befinder dig i en eksamenssituation.

Gennem eksamensangst hypnose er det desuden muligt at afdæmpe de følelsesmæssige mekanismer, der får dig til at føle angst ved tanken om ikke at være god nok eller ikke at præstere tilstrækkeligt. Du vil herefter kunne mærke en væsentlig forandring både kropsligt og følelsesmæssigt. Dette vil i fremtiden dæmpe din angst og gøre det nemmere for dig at kontrollere den, så du har mulighed for at udfri dit fulde potentiale i eksamenssituationer.

Derfor skal du vælge hypnose mod eksamensangst

 Med hypnose mod eksamensangst er det muligt ved hjælp af forskellige hypnoseteknikker at bryde med de uhensigtsmæssige følelsesmønstre, som ligger i underbevidstheden, og bryde med den overbevisning om at en eksamen er noget farligt.

Med et forløb med hypnose mod eksamensangst hos New-you vil du få hjælp til at overkomme eksamensangsten, så du kan nyde et liv uden frygt for at skulle gå til eksamen. Dermed bliver du i stand til at kunne håndtere en eksamenssituation uden at opleve ubehagelige fysiske og psykiske reaktioner som svedige håndflader, søvnproblemer, negative tanker, hyperventilering og formuleringsbesvær både før og inde til en eksamen. Du bliver mere komfortabel med at gå til eksamen, hvilket kan forbedre dine chancer for en god præstation.

Kontakt os og få hjælp til din eksamensangst

Er du træt af symptomer som mavepine, søvnproblemer, indre uro, hjertebanken og vejrtrækningsproblemer, hver gang du skal til eksamen? Så kan hypnose mod eksamensangst være en effektiv måde at komme dit hæmmende adfærdsmønster til livs på.

Ønsker du at booke et hypnoseforløb, eller vil du bare gerne vide mere om hypnose som behandlingsform, og hvordan hypnose mod eksamensangst fungerer, er du velkommen til at ringe på 29 71 41 90 eller skrive til Benny på info@new-you.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

    Hej Benny

    Det er gået rigtig godt med min eksamensnervøsitet siden jeg er blevet hypnotiseret for anden gang. Jeg bliver stadigvæk en smule nervøs men det er slet ikke på samme måde som før. Mine hænder ryster en smule og mit hjerte hamrer men det går over lige så snart jeg begynder på selve eksaminationen. Så hypnosen har hjulpet mig rigtig, rigtig meget. Nu kan jeg gennemføre en eksamen uden at “gå helt i spåner”.
    – Hilsen Lotte