Kontakt

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Hypnoterapeut

Hypnoterapeut

Hvad laver en hypnoterapeut?

Helt kort fortalt er en hypnoterapeut en hypnotisør, der brug terapeutiske værktøjer under hypnose. En Hypnoterapeut har oftest en længere, mere dybdegående uddannelse bag sig, der giver terapeuten flere praktiske redskaber og dermed mulighed for at arbejde med bevidsthedens dybere planer. Der er altså forskel på en hypnotisør og en hypnoterapeut, og er du i tvivl om, hvad der bedst vil gavne dig, er du altid velkommen til at kontakte New-You for at få en eksperts syn på sagen.

Hypnoterapi er målrettet og tager udgangspunkt i dig

En hypnoterapeut arbejder i en dyb, hypnotisk tilstand, hvor han gør brug af målrettede teknikker, der kan give en længerevarende, positiv virkning. Hypnoterapeuten tager udgangspunkt i den enkelte klients situation, og hver session starter derfor med en samtale, hvor terapeuten kortlægger problemets omfang og tjekker op på hvor langt langt klienten er i processen, så der kan skabes de bedste forudsætninger for at komme til bunds i dem. Klienten er med i hele processen, og der er ikke tale om kontroltab og mystisk tilstand hvor man er helt væk, men derimod om en naturlig form for fokuseret opmærksomhed, kombineret med hypnoterapiens stærke værktøjer og positive suggestioner.

Hvad kan hypnoterapeuten hjælpe med?

En hypnoterapeut kan bl.a. hjælpe dig med at komme angst og fobier til livs, at mindske uro og frustration samt at kvitte dårlige vaner og afhængigheder. Vil du vide mere? Læs med her hvor vi uddyber hypnoterapiens gavnlige effekter for dig.

Drømmer du om at uddanne dig til hypnoterapeut?

Når du skal finde en kompetent hypnoterapeut er det vigtigste, at undersøge hvorvidt terapeuten har den rette uddannelse og erfaring til at kunne hjælpe dig videre. Hos New-You på Vester voldgade i København arbejder jeg, Benny Vadmand, både med behandling gennem hypnose og hypnoterapi og derudover tilbyder jeg også undervisning og uddannelse til bl.a. hypnotisør, hypnoterapeut og Spirituel hypnose guide. Jeg selv er bl.a. certificeret 5-PATH® Hypnose Instruktør (CPHI), IAPCH Conversational Hypnotherapist og RAB(Registreret alternativ behandler) i Hypnose, hvilket gør, at jeg kan tilbyde bred og dybdegående behandling af stort set alle problemer.

Kontakt New You – professionel hypnoterapeut i København

Oplever du problemer, hvor du tænker at en hypnoterapeut kan hjælpe, dette kan fx være flyskræk, stress, sukkerafhængighed eller manglende selvværd, hører jeg meget gerne fra dig. Kontakt New-You i dag for at høre mere om mine behandlingsmetoder eller for at tilmelde dig en af mine mange uddannelsestilbud inden for hypnose i København.

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser på Google.