29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose Uddannelse

bliv certificeret hypnotisør & 5-path(r) hypnoterapeut

TRIN-FOR-TRIN-BASERET HYPNOSE UDDANNELSE I KØBENHAVN 

Denne uddannelse er for dig, der ønsker at hjælpe andre mennesker til at slippe begrænsende og hæmmende ubevidste følelsesmønstre med moderne terapeutiske teknikker.

Hypnoterapeut uddannelsen er både for dig, der er terapeut i forvejen, eller dig, som er helt ny inden for hypnose. Uddannelsen til hypnotisør og hypnoterapeut kræver altså ingen forudgående kendskab til hypnose.

Du får 3 certificeringer i ét uddannelseforløb:

 • NGH certificeret Hypnotisør
 • 5-PATH(R) Hypnoterapeut
 • 7th Path selvhypnose lærer

 

Lær at skabe dybe forandringer med hypnoterapeut uddannelsen

Forestil dig at kunne arbejde med stort set alle typer udfordringer i dit fremtidige virke som hypnoterapeut, hvor du kan hjælpe folk videre og gøre en forskel for dem – endda med høj succesrate. Det er dét du kan lære, når du tager en moderne hypnoterapeut uddannelse som 5-PATH® hos New-You i København. Her lærer du et kriteriebaseret system, som er skabt til at lave konsistente og varige forandringer.

Hvad er 5-PATH® hypnose uddannelsen?

5-PATH® står for Fem Faset Avanceret Transformerende Hypnose, og er en særlig uddannelse, der kombinerer de bedste teknikker fra hypnose og hypnoterapi. 5-PATH® hypnose uddannelsen er for dig, der ønsker at:

 • Gøre en forskel i livet ved at hjælpe andre videre,og få den glæde, det giver at gøre noget meningsfyldt
 • Kunne arbejde med stort set alle typer problemstillinger (fx angst, fobier, afhængigheder, selvværd m.m.)
 • Lære systematisk tilgang til hypnose, der skaber stor succesrate
 • Få en gennemtestet metode, der hurtig giver selvsikkerhed i udførslen
 • Få masser af praktisk træning
 • Kunne lave effektive rygestop
 • Lære teknikker, der skærer ind til benet
 • Lære, hvordan du sammensætter teknikkerne i et optimal forløb
 • Kunne hypnotisere uden brug af scripts, men med udgangspunkt i den enkelte klient
 • Mestre hurtig induktion og lyninduktion– dette er vigtigt for rette hypnosedybde og tidsforbrug under en session
 • Tage en modulbaseret uddannelseder gradvist går fra det grundlæggende til det avancerede
 • Skabe egen udviklingi form af daglig selvhypnose (7Path(R))
 • Hurtig tjene dine udgifter på hypnoterapeut uddannelsen ind igen– dine penge er tjent ind igen på under 10 klientforløb
 • Få et grundlæggende online kursus indenfor spirituel hypnose – fås kun hos New-You

GØR EN FORSKEL MED HYPNOTERAPI

Har du ønsket om at arbejde med andre mennesker og gøre en forskel for dem? Hypnoterapi er en samling af værktøjer og teknikker, som kan anvendes til at bearbejde årsagen til folks problemstillinger ved gøre noget ved de ubeviste mønstre, som driver den uhensigtsmæssige adfærd. Det vil sige at du ikke blot lærer at symptombehandle. Du lærer at gå direkte til kildeårsagerne og forløse dem.

Hypnose-uddannelse-udtalelse-mette-ludvigsen
Bedste investering i mit liv

Udannelsen i 5-PATH® Hypnose har været den bedste investering i mit voksne liv. Der har, gennem forløbet, været mange øjenåbnere i hvordan sindet arbejder og om selve livet. Kurset er meget struktureret og det er fantastisk hvor meget indhold man får. Efter at have gennemført dette kursus, føler jeg mig velklædt til at kunne hjælpe en masse mennesker gennem hypnoterapi. Benny Vadmand har været en meget struktureret, og højt kvalificeret underviser, som har en god evne til at nå ud til den enkelte elev. Benny Vadmand er en meget behagelig person, med god humor og er god til at forklare ethvert spørgsmål man måtte have.

Sarah Thorup
Uddannelse til selvudvikling og praktisering

Kurset har været utrolig givende både til selvudvikling og fremtidig praktisering. Jeg har lært brugbar viden om sindets og dets opbygning og hvordan vi igennem dets eget sprog kan kommunikere og skabe forandringer.
Benny har været både, sjov, oplysende og seriøs, og jeg er meget tilfreds med hele uddannelsen og dens indhold.

Bliv klædt på til at arbejde med hypnoterapi live og online

Hos New-You er vi åbne over for de forandringer, der sker i verden, og ønsker at imødekomme den øgede efterspørgsel der er på at kunne arbejde med hypnose på andre måder end ved traditionelle fysiske møder.

Teknologien i dag gør desuden, at det også er muligt at arbejde med hypnoterapi online, og skabe de samme resultater, som ved fysiske møder. Du vil derfor, som en del af uddannelsen, komme til at arbejde med hypnose online. Dette kommer til at ske i form af praktiske øvelser og supervision, hvor vi ved hvert møde går i dybden med et overordnet tema.

Den systematiske tilgang og de effektive metoder, der kendetegner 5-PATH hypnoterapeut uddannelsen, er netop også specielt udviklet til at kunne bruges både ved fysiske og online møder. Det betyder, at du efter endt uddannelse vil have forudsætningerne for at kunne lave hypnose, hvor som helst og når som helst. Det eneste krav er, at hypnosen bliver gjort professionelt og etisk forsvarligt.

5-PATH hypnoterapeut uddannelsen foregår således også både online og fysisk, så du kan blive klædt godt på til selv at kunne arbejde med hypnoterapi både live, online og fysisk. Du kan læse mere om, hvordan 5-PATH hypnoterapeut uddannelsen foregår nedenfor.

5-PATH(R) HYPNOTERAPEUT UDDANNELSE (5 INTENSIVE WEEKENDER)

5-PATH® hypnoterapeut uddannelsen foregår i weekender, så du ikke behøver at tage fri i hverdagene for at kunne gennemføre denne uddannelse. Derudover får du masser af tid til at øve det lærte imellem modulerne. Dette betyder, at udover at få en masse praktisk erfaring, vil du også få repeteret det lærte flere gange på uddannelsen, både på klassen og online.

5 intensive weekend moduler + 6 supervisions/trænings-aftener online 

Der er mødepligt på alle 5 moduler, som bliver afholdt fysisk, og de 6 supervisions/trænings-aftener der foregår online. Det forventes, at du deltager i undervisningen. Dette er for at sikre os, at kravene, der er stillet til undervisningen (teori og praksis), er mødt, og du har fået de undervisningstimer (133 Lektioner), der skal til for at kunne blive certificeret i NGH og IAHP.

HYPNOTERAPI DER GÅR I DYBDEN

Hos New-You er du ikke bare én i flokken. Her er holdstørrelsen aldrig større, end alle kan føle sig mødt og deltage aktivt i undervisningen. Dette gør, at du hurtigt kommer til at føle dig tryg og som en del af holdet, så der skabes de optimale omstændigheder for indlæring, hvor seriøsitet og humor går op i en højere enhed. Dette passer perfekt ind i undervisningsstedets charmerende rammer i København centrum.

På hypnoterapeut uddannelsen hos New-You betyder de små hold, at alle har de bedste forudsætninger for at stille uddybende spørgsmål. Derudover er der også rig mulighed for at afprøve den tillærte viden undervejs.

FÅ STØTTE GENNEM HELE UDDANNELSESFORLØBET (og efterfølgende)

Hos New-You får du støtte og support gennem hele hypnoterapeut uddannelsen, så du kan tage dine hypnosekundskaber til det niveau, du ønsker. Du kan med andre ord altid få sparring med underviseren, Benny Vadmand, hvis du har behov for det. Du kan få sparring både under og efter dit uddannelsesforløb.

Hypnoterapeut uddannelsen er for alle

Hypnose er ikke raketvidenskab, men derimod et håndværk, som alle kan lære, så længe man har interessen for hypnose. De fleste hypnoseteknikker er ret simple, så det kræver ikke mange års uddannelse for at blive en dygtig hypnoterapeut.

For at blive en god hypnoterapeut kræver det, at du hurtigt kommer i gang med at bruge de lærte teknikker. For at blive rigtig god kræver det nemlig, at du får meget øvelse med teknikkerne. Lige som med alt andet håndværk, kræver hypnose altså hands on-erfaringer.

I takt med at du får mere og mere erfaring med hypnoseteknikkerne, vil du også opleve, at du udvikler dig som person. De fleste bliver overrasket over, hvor hurtigt de kan gå fra at være begynder til at blive gode hypnoterapeuter. Det er særligt i arbejdet med de rigtige klienter (personer man ikke kender), at man oplever den største udvikling. Jo mere energi du investerer at øve teknikkerne og fordybe dig i dem, jo hurtigere vil teknikkerne også ligge på ryggraden, og du vil have taget dig selv til et helt nyt niveau.

Denne uddannelse er for dig, der ønsker at hjælpe andre mennesker videre i livet gennem målrettet hypnoterapi, eller som er nysgerrig på, hvordan hypnose virker og vægter egen udvikling undervejs. Det kan også være at du har taget en hypnoseuddannelse et andet sted og ønsker flere og nye vinkler og værktøjer. Uanset hvad der driver dig, og hvad du tidligere har beskæftiget dig med, er du velkommen på 5-PATH® hypnoterapeutuddannelsen hos New-You, så længe du ønsker at bruge de lærte teknikker forsvarligt og etisk korrekt.

 

En intensiv hypnoterapeut uddannelse er et godt valg

De fleste hypnoseuddannelser, international set, er korte og intensive. Hovedfokusset er relevant læring, praktiske øvelser og supervision. Disse uddannelser er, ligesom 5-PATH(R), med til at skabe fundament for mange succesfulde hypnotisører/hypnoterapeuter verden over. Det beviser gang på gang at, det ikke er længden af uddannelsen, men derimod kvaliteten og den enkelte elevs evne til at tage ansvar og omsætte læringen til handling, der afspejler dennes fremtidige succes. Det er individuelt, hvilken niveau man ønsker at tage det til, hvilket er fint, da vi alle er forskellige.

Bliv internationalt certificeret

Når du vælger din hypnoterapeut uddannelse, bør du overveje, om den udvalgte skole er godkendte i en hypnoseorganisation. Det er vigtigt af flere årsager: Først og fremmest sikrer det dig, at din hypnoterapeutuddannelse lever op til visse krav om kvalitet, længde og etik. Derudover er det en god idé at være medlem af en organisation, der støtter op om dig, hvis du skulle få behov for det i fremtiden. Endeligt giver de fleste forbund også en række forskellige medlemsfordele. Når du tager 5-PATH® hypnoterapeut uddannelsen hos New-You bliver du certificeret i NGH, som er verdens ældste hypnose organisation. NGH er ”The National Guild of Hypnotists, Inc.”, og det er en nonprofit uddannelsesinstitution for hypnotisører.

Kom med i et verdensomspændende netværk af aktive hypnoterapeuter

Udover at du bliver certificeret i NGH, når du tager 5-PATH hypnoterapeut uddannelsen hos New-you, vil du også blive medlem af IAHP (International Association of Hypnosis Professionals), der er et netværk udelukkende for certificerede 5-PATH Hypnoterapeuter.

IAHP har som mål at løfte hypnoseprofessionen ved at promovere 5-PATH systemet og give løbende support til sine medlemmer. Som medlem vil du således blive en del af et verdensomspændende netværk af aktive hypnoterapeuter samt få mulighed for at stille spørgsmål og deltage i debatter omkring relaterede emner inden for 5-PATH hypnoterapi på det tilhørende forum.

Du vil derudover få adgang til en masse ekstra ressourcer og materialer online, der giver dig dybere indsigt i 5-PATH systemet, og som kan hjælpe dig i forbindelse med 5-PATH hypnoterapeut uddannelsen.

Udbytte fra hypnoterapeutuddannelsen

På denne hypnoterapeut uddannelse får du en lang række redskaber og viden, som du kan bruge til din egen udvikling og til at hjælpe andre gennem hypnoterapi. I hovedtræk får du:

 • Grundlæggende og avanceret hypnoterapii samme uddannelsesforløb
 • Indsigtsbaseret selvhypnosetil egen udvikling, samt brug med klienter og grupper
 • Professionelle undervisningsmaterialer
 • International certificering
 • Adgang til fulde video klientforløb, hvor Benny Vadmand demonstrerer 5-PATH
 • Medlemskab af verdensspændende online netværkaf hypnoterapeuter
 • Ekstra materialeri form af relevante bøger og CD’er
 • Tilfredshedsgaranti
 • 1 års betalt medlemskab af både NGH
 • 6 mdrs Gratis medlemsskab af 5-PATH® International Association of Hypnosis Professionals
 • Gratis supervisons aftener under uddannelsesforløbet
 • Onlinekurset ”Regressionsterapi Basic”,som lærer dig det basale indenfor spirituel hypnose
 • Beliggenhed i centrum af København

Vil du vide mere om, hvad du lærer på uddannelsen?

Som beskrevet tidligere får du al den relevante undervisning og praktiske træning, der karakterisere en 5-PATH(R) Hypnoterapeut. Du får en fantastisk struktur at arbejde ud fra, der gør, at du kan hjælpe folk videre med stort set alle typer følelsesmæssige udfordringer. Vil du gerne have en oversigt over, hvilke værktøjer og teknikker du kommer til lære undervejs, kan du læse mere om uddannelsens indhold her.

SUPPLERENDE ONLINE UNDERVISNING

Hos New-You får du – udover den fulde 5-PATH(R) Hypnoterapeut uddannelse – adgang til relevant og understøttende videomateriale. Hos New-You kender vi vigtigheden i repetition af undervisningen og gerne fra forskellige medier. Derfor får du adgang til alt relevant 5PATH(R) undervisning på video, så du kan dykke endnu dybere ind i materialet, når du i ro og mag kan se alle de vigtige punkter, som er gennemgået på klassen, igen og igen. Derudover få du adgang til en række videocases med fulde 5PATH(R) hypnose forløb, som viser hvordan det udføres i praksis. Brug disse videoer til inspiration og læring til, hvordan det gøres – især når det ikke går helt efter bogen.

Nogle af de vigtigste emner, som du får med den supplerende online undervisning på 5-PATH® hypnoterapeut uddannelsen er:

 • Forsamtale(pretalk + prehypnosis interview)
 • Alders regression– hvordan + live klientcases
 • Alders progression– hvordan + live klientcases
 • Tilgivelse af andre– hvordan + live klientcases
 • Tilgivelse af selv– hvordan + live klientcases
 • 7th Path selvhypnose
 • Demo af lyninduktioner
 • Parts medierings teknik
 • Suggestions fremstilling og anvendelse
 • Q&A(spørgsmål fra tidligere elever)

Tilmeld dig hypnoterapeut uddannelsen allerede i dag

5-PATH® hypnoterapeut uddannelsen har opstart to gange om året, og strækker sig over 5 weekend-moduler. Deruover får du 6 supervisionsaftener online, som aftales indbyrdes holdene imellem.

5-PATH(R) HYPNOTERAPEUT UDDANNELSE – 2024/25

Efterår/vinter 2024+25 (5 weekend moduler):

Modul 1: 28/9 – 29/9
Modul 2: 26/10 – 27/10
Modul 3:  23/11 – 24/11
Modul 4:  18/1 – 19/1
Modul 5:  15/2 – 16/2
Tidsrum: 9-18 alle dage. Medmindre andet bliver aftalt.

Normal pris:
28.900 kr.

Earlybird rabat (spar 4000 kr.) pris kun 24.900 kr.
Begrænset antal pladser (6 stk. på hvert hold)

Sidste tilmeldingsfrist for earlybird:

Efterårshold 2024: 1/9-24

Forår/sommer 2025 (5 weekend moduler):

Modul 1: 8/3 – 9/3
Modul 2: 5/4 – 6/4
Modul 3: 3/5 – 4/5
Modul 4: 31/5 – 1/6
Modul 5: 5/7 – 6/7
Tidsrum: 9-18 alle dage. Medmindre andet bliver aftalt.

Normal pris:
28.900 kr.

Earlybird rabat (spar 4000 kr.) pris kun 24.900 kr.
Begrænset antal pladser (6 stk. på hvert hold)

Sidste tilmeldingsfrist for earlybird:

Forårshold 2025: 31/1-25

Priser for 5-PATH® hypnoterapeut uddannelsen

 Benyt dig af earlybird rabat! Bliv hypnoterapeut for kun 24.900 kr.

(Se hvornår earlybird rabatten udløber under hvert hold)

Vil du også have den spirituelle hypnose uddannelse, så se vores Master hypnose uddannelse

 

Betalingsmuligheder

Som noget ekstraordinært har du mulighed for at betale din hypnose uddannelse i 6 eller 12 månedlige rater – helt gebyrfrit og uden ekstra omkostninger.

Betalingsmuligheder på denne uddannelse:

A) Betal det fulde beløb på én gang.
B) Gebyrfri ratebetaling på 6 eller 12 månedlige afdrag (Bliver hævet automatisk på din konto).

Tilmeld dig ved at klikke på knappen herunder og udfyld felterne. Når din tilmelding er gået igennem, vil du modtage en bekræftelse på at din plads er sikret.

100% TILFREDSHEDSGARANTI

Denne hypnoterapeut uddannelse er af høj kvalitet og giver dig markedets eneste systematiske og kriteriebaserede tilgang til hypnose, som er godkendt af NGH. På baggrund af dette oplever vi stor tilfredshed med denne uddannelse – og vi er sikre på, at du også bliver tilfreds med denne uddannelse. Skulle det mod forventning ikke ske, tilbageleverer du blot alt udleveret materiale (dette skal ske indenfor første modul), og du får dine penge tilbage. Alt at vinde, intet at tabe.

hypnose-uddannelse-Hans-Christian-Rasmussen
Engageret og meget grundig underviser

Det har været en super god oplevelse at lære 5PATH og 7PATH hypnose og selvhypnose system. Benny Vadmand er en engageret og meget grundig underviser, derfor er jeg klar til at bruge 5PATH hypnoterapi i min praksis.

Jeg giver hermed de bedste anbefalinger til uddannelserne hos New-You.

 

Carsten Olsen
Super hypnoseuddannelse

Det har været en helt fantastisk oplevelse at uddanne mig som Hypnoterapeut hos Benny Vadmand.

Benny er et fantastisk menneske og en kanon god lærer.

 

hypnose-uddannelse-Mariane-Bech
12 transformerende dage med stor personlig udvikling

Jeg har været meget tilfreds med Hypnoterapi uddannelsen og Benny som lærer. Det har været 12 transformerende dage med stor personlig udvikling. Skønt at få selvhypnose med i forløbet. Jeg kan varmt anbefale forløbet, såvel som hypnoterapi til andre. Hos Benny er du i gode hænder.

hypnose-uddannelse-Marianne-Simonsen
5-PATH(R) hypnose uddannelsen har nøglen!

Benny Vadmand som med hans karakteristiske afklarethed, bevidsthed og høje energi har gjort undervisnings miljøet trygt og fyldt med inspiration.

5-PATH(R) hypnose uddannelsen, har nøglen til at vi kan følge vores indre vejledning i livet. Jeg glæder mig til at “give nøglen videre”

Benny Har en bred og dyb viden, som han glædeligt deler ud af

Rigtig fint forløb og indføring i 5-PATH®/7th Path®.

Det har været en fornøjelse at møde op og deltage i kurset. Benny Har en bred og dyb viden, som han glædeligt deler ud af, på en let og forståelig måde.
– Thorbjørn Pasgaard

Føler mig klar til at gå i gang med klienter

Meget professionelt, sjovt og lærerigt. Lærte en masse, føler mig klar til at gå i gang med klienter. Udviklende i ens eget liv.
– Birgit Hansen

Jeg har lært en masse om hypnoterapi

Jeg har lært en masse om hypnoterapi, og fået trænet teknikker og teori i praksis.
– Ian von Hegner

Denne uddannelse har været den bedste oplevelse

 Jeg har haft fornøjelsen af at blive uddannet som certificeret Master Hypnotherapist i 5-PATH og 7th-Path selvhypnose.
Jeg skriver fornøjelse fordi denne uddannelse har været en af mine bedste oplevelser – idet Benny under uddannelsen også var medvirkende til at min astma lidelse forsvandt. Mange år efter har jeg så også oplevet en super support og mulighed for fortroligt at vidensdele ifm. hypnose klienter.
Det er service på højt niveau