29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose minikursus

Hypnose minikursus

 Vil du lære hypnose og at hypnotisere andre? Eller er du skeptisk over for hypnose? Så er dette minikursus i hypnose lige noget for dig! På minikurset opdager du hurtigt, hvor nem og ligetil hypnose kan være. Du lærer de mest basale teknikker, og du bliver hurtigt i stand til at hypnotisere.

Minikurset er et trin-for-trin kursus, som langsomt bygger mere viden på. På minikurset kommer du igennem fire simple øvelser, som tager dig igennem basale og klassiske teknikker inden for hypnosens verden. Uanset om du har forudgående kendskab til hypnose eller om du er helt ny i hypnosens verden, er dette kursus for dig – du skal blot have lysten til at lære hypnose, og selvfølgelig lægge tid og energi i det.

Hypnoseminikurset er et online hypnose kursus, som giver dig mulighed for at snuse til hypnose og afprøve det på egen hånd. Kurset er 100% online, så du kan gennemføre det derhjemme i ro og mag – og når du selv har tid til det.

Hypnose minikurset er et nøje sammensat kursus, som lærer dig simple og virksomme teknikker. Overvejer du at tage en hypnoseuddannelse, kan dette kursus danne et godt grundlag for dig. Du lærer de basale teknikker til at guide en person ind i hypnose med induktion, hvordan du bruger powerord under hypnose, hvordan du får en person ud af hypnose igen og meget mere.

Hvis du overvejer at tage en hypnoseuddannelse, men er i tvivl om, hvorvidt det er det rette for dig, så tag dette hypnoseminikursus – det kan blive startskuddet til at tage en professionel uddannelse inden for hypnose.

Hypnoseminikurset er gratis – så det er helt omkostningsfrit for dig at prøve af. Du skal blot have lysten til at lære hypnose.

Læs meget mere om det online hypnose minikursus og tilmeld dig her.