Kontakt


Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
 • Gratis Hypnose Mp3
 • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Hypnose Uddannelse

Bliv selvsikker hypnoterapeut


6 weekend moduler i moderne hypnoterapi29 71 41 90

Trin-for-trin-baseret Hypnose uddannelse i København (5-PATH(R))

Denne uddannelse er for dig, der ønsker at hjælpe andre mennesker til at slippe begrænsende og hæmmende ubevidste følelsesmønstre med moderne hypnoterapeutiske teknikker. Hypnoterapeut uddannelsen er både for dig, der er terapeut i forvejen, eller dig, som er helt ny inden for hypnose.

hypnose uddannelse i københavn

Lær at skabe dybe forandringer med hypnoterapeut uddannelsen

Forestil dig at kunne arbejde med stort set alle typer udfordringer i dit fremtidige virke som hypnoterapeut, hvor du kan hjælpe folk videre og gøre en forskel for dem – endda med høj succesrate. Det er dét du kan lære, når du tager en moderne hypnoterapeut uddannelse som 5-PATH® hos New-You i København. Her lærer du et kriteriebaseret system, som er skabt til at lave konsistente og varige forandringer.

Hvad er 5-PATH® hypnose uddannelsen?

5-PATH® står for Fem Faset Avanceret Transformerende Hypnose, og er en særlig uddannelse, dder kombinerer de bedste teknikker fra hypnose og hypnoterapi. 5-PATH® hypnose uddannelsen er for dig, der ønsker at:

 • Gøre en forskel i livet ved at hjælpe andre videre, og få den gælde det giver at gøre noget meningsfyldt.
 • Kunne arbejde med stort set alle typer problemstilling (Angst, fobier, afhængigheder, selvværd m.m.)
 • Lære systematisk tilgang til hypnose, der skaber stor succesrate
 • Få en gennemtestet metode, der hurtig giver selvsikkerhed i udførsel
 • Få masser af praktisk træning
 • Kunne lave effektive Rygestop
 • Lære teknikker som skærer ind til benet og hvordan du sammensætter dem i et optimal forløb
 • Kunne hypnotisere uden brug scripts (Med udgangspunkt i den enkelte klient)
 • Mestre hurtig induktion og lyninduktion (Vigtig for rette hypnose dybde og tidsforbrug under en session)
 • Tage en modulbaseret uddannelse der gradvist går fra det grundlæggende til det avancerede
 • Skabe egen udvikling i form af daglig selvhypnose (7Path(R))
 • Hurtig tjene dine udgifter på hypnose uddannelsen ind igen (Dine penge er tjent ind igen på under 10 klient forløb)
 • Få et grundlæggende online kursus indenfor spirituel hypnose oveni din hypnose uddannelse (Ekstra kun hos New-You)

 

Gør en forskel med hypnoterapi

Har du ønsket om at arbejde med andre mennesker og gøre en forskel for dem? Hypnoterapi er en samling af værktøjer og teknikker, som kan anvendes til at bearbejde årsagen til folks problemstillinger ved gøre noget ved de ubeviste mønstre, som driver den uhensigtsmæssige adfærd. Det vil sige at du ikke blot lærer at symptombehandle. Du lærer at gå direkte til kildeårsagerne og forløse dem.

New-You får topkarakter på Google anmeldelser

New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser på Google.u-hypnoterapeut

Gør en forskel med hypnoterapi


For dig med interessen (uanset baggrund)

Hypnoterapi er skarpt som et samurai sværd

Har du ønsket om at arbejde med andre mennesker og gøre en forskel? Hypnoterapi er en samling af skarpe værktøjer, som skærer igennem let og elegant. Fordi disse teknikker bearbejdes årsagen til folks problemstillinger, ved gøre noget ved de ubeviste mønstre som driver den uhensigtsmæssige adfærd. Det vil sige at du ikke blot lære at “symptom” behandle, du lærer at går direkte til kilde årsagerne og forløse dem.

Jeg har haft fornøjelsen af at blive uddannet som certificeret Master Hypnotherapist i 5-PATH og 7th-Path selvhypnose.
Jeg skriver fornøjelse fordi denne uddannelse har været en af mine bedste oplevelser – idet Benny under uddannelsen også var medvirkende til at min astma lidelse forsvandt. Mange år efter har jeg så også oplevet en super support og mulighed for fortroligt at vidensdele ifm. hypnose klienter.
Det er service på højt niveau
John Rhodes

Du får 5-PATH(R) Hypnoterapeut uddannelsen i den oprindelig længde og form

Hos New-you får du 5-PATH(R) hypnoterapeut uddannelsen i den oprindelig længde og form. Hvilket betyder, at du får netop de antal timer og det undervisnings indhold, som bliver benyttet af hovedsædet i USA. Det gode ved det er at du kommer til få samme uddannelse, som hvis du tog den et andet sted i verden.

6 intensive weekender med masser af tid til at øve imellem modulerne

Denne uddannelse foregår i weekender, så du ikke behøver at tage fri i hverdagene, derudover får du masser af tid til at få øvet det lærte imellem modulerne. Dette gør, at udover at få masse af erfaring, også vil få repeteret det lærte flere gange på uddannelsen, både på klassen og online.

u-5path

Hypnoterapi der går i dybden


Lær teknikker som skaber varige forandringer

Små hold er med til at skabe optimale omstændigheder for indlæring

Hos New-You er du ikke bare én i flokken, her er hold størrelsen aldrig større end alle kan føle sig mødt og være deltagende i undervisningen. Dette gør at du hurtigt kommer til at føle dig tryg og som en del af holdet, så der skabes optimale omstændigheder for indlæring, hvor seriøsitet og humor går op i en højere enhed. Hvilket passer perfekt ind i undervisningsstedets charmerende rammer i København centrum.

Du er støttet hele vejen i dit uddannelsesforløb

Jeg ønsker at du skal kunne tage dine hypnose kundskaber, til det niveau du ønsker. Derfor får du support hele vejen i dit uddannelsesforløb. Dette betyder, at du altid har muligheden for at få sparring af Benny, både under og efter dit uddannelsesforløb.

Hypnose uddannelse Benny Vadmand

Hypnose er ikke raket vidensskab, det er et håndværk alle kan lære

Først og fremmest er hypnose et håndværk (der kan læres af alle med interessen). Derudover er de fleste hypnose teknikker ret simple. Så det kræver ikke mange års udannelse, for at blive en dygtig hypnotisør/hypnoterapeut. Til gengæld, kræver det at du hurtig kommer i gang med at bruge de lærte teknikker. For det at blive rigtig god, kræver øvelse, øvelse og endnu mere øvelse. Det handler om at få “hands on”, ligesom det gør med et hvert andet håndværk. Hvilket også er her hvor du udvikler dig som person. Dette er også her, hvor de fleste bliver overrasket over, hvor hurtig, de kan gå fra at være begynder, til at blive gode og hvor dette især sker, når man arbejder med rigtige klienter (personer man ikke kender). Så jo mere du investerer din tid og energi i at blive god og fordyber dig i de teknikker du har lært, jo hurtigere vil teknikkerne ligge på rygraden og du vil have taget dig selv til et nyt niveau.

Derfor er en intensiv hypnose uddannelse et godt valg

De fleste hypnose uddannelser, international set, er korte og intensive. Hvor hovedfokusset er relevant læring og praktiske øvelser. Disse uddannelser, er ligesom 5-PATH(R), med til at skabe fundament for mange succesfulde hypnotisører/hypnoterapeuter worldwide. Hvilket beviser gang på gang at, det ikke er længde, men kvaliteten og den enkelte elevs evne til at tage ansvar og omsætte læringen til handling, der afspejler dennes fremtidige succes. Selvfølge er det individuelt, hvilken niveau man ønsker at tage det til, hvilket er fint for vi er forskellige.

Bliver du international certificeret på din kommende hypnose uddannelse?

Et ret vigtig spørgsmål, du bør have med i dine overvejelser, når du vælger hypnose uddannelse. For ikke alle skole er godkendte i en hypnose organisation. Dette er vigtig af flere årsager. For det første at sikre dig at din kommende uddannelse, lever op til visse krav (kvalitet, længde og etik). Derudover er det en god ide at være medlem af en organisation, der vil støtte op omkring dig, hvis du skulle få brug for det i fremtiden.De fleste forbund giver også forskellige medlemsfordele. Når du tager 5-PATH(R) hypnose uddannelsen, bliver du certificeret i NGH. Som er verdens ældste hypnose organisation.

NGH Certificering

Hvem kan deltage på Hypnose uddannelsen?

Denne uddannelse er for dig ønsker at hjælpe andre mennesker videre i livet med målrettet hypnoterapi, eller som er nysgerrig på hvordan hypnose virker og vægter egen udvikling undervejs. Det kan også være at du har taget en hypnose uddannelsen et andet sted og ønsker flere vinkler/værktøjer. Uanset hvad der driver dig og hvad du tidligere har beskæftiget dig med, er du velkommen. Sålænge du ønsker at bruge de lærte teknikker forsvarligt og etisk korrekt.

Dette får du på hypnose uddannelse hos New-You (i hovedtræk)

 • Grundlæggende og avanceret hypnoterapi i samme uddannelses forløb
 • Indsigtsbaseret selvhypnose, til egen udvikling, samt brug med klienter og grupper
 • Professionelle undervisningsmaterialer og international certificering
 • Adgang til fulde video klient forløb, hvor Benny Vadmand demonstrerer 5-PATH
 • Du bliver medlem af verdensspændende online netværk af hypnoterapeuter
 • Ekstra materialer i form af relevante bøger og CDér
 • Små hold (Holdene vil aldrig være end større end alle er med)
 • Tilfredshedsgaranti
 • Du får 1 Års betalt medlemsskab af både NGH og 5-PATH® International Association of Hypnosis Professionals.
 • Mulighed for at indgå i supervisons forløb efterfølgende
 • Du får oveni online kurset Regressionsterapi Basic, som lærer dig det basale indenfor spirituel hypnose (Værdi 3495kr)
 • Beliggenhed i centrum af København – Kun 5 minutters gang fra Rådhuspladsen

Hvad lærer du helt konkret (den nørdede og tekniske udgave)

Som beskrevet tidligere får du al den relevante undervisning og praktiske træning, der karakterisere en 5-PATH(R) Hypnoterapeut. Hvilket gør at du får en fantastisk struktur at arbejde udfra, der gør at du kan hjælpe folk videre med stortset alle typer følelsesmæssige udfordringer. Er du typen som gerne vil have en oversigt over hvilke værktøjer og teknikker, du kommer til lære undervejs, kan du læse mere om uddannelsens indhold her.

Hos New-You får du mere (Ekstra supplerende online undervisning)

Hos New-You får du udover den fulde 5-PATH(R) Hypnoterapeut uddannelse, adgang til relevant og understøttende video materiale. Jeg tror på vigtigheden i repetition af undervisning og gerne fra forskellige medier. Derfor har jeg lavet alt relevant 5PATH(R) undervisning på video, som du får adgang til. Dette gør at du kan dykke endnu dybere ind i materialet, ved at du derhjemme i ro og mag, kan se alle de vigtige punkter (som er gennemgået på klassen), igen og igen. Derudover få du noget, som jeg selv villet ha ønsket mig at jeg havde dengang jeg skulle lære hypnose. Nemlig video cases med fulde 5PATH(R) hypnose forløb, som viser hvordan det udføres i praksis. Som en super inspiration og læring til hvordan det gøres, især når det ikke går helt efter bogen.

Hypnose uddannelse online

Her er en liste over nogle af de vigtige punkter, du får som ekstra online undervisning, på 5-PATH(R) uddannelsen (Kun hos New-You):

 • Forsamtale (pretalk+prehypnosis interview)
 • Alders regression – hvordan + live klient cases
 • Alders progression – hvordan + live klient cases
 • Tilgivelse af andre – hvordan + live klient cases
 • Tilgivelse af selv – hvordan + live klient cases
 • 7th Path selvhypnose
 • Demo af lyninduktioner
 • Parts medierings teknik
 • Suggestions fremstilling og anvendelse
 • Q&A (Spørgsmål fra tidligere elever)

Ønsker du Ratebetaling af din uddannelse? Hos New-You er det gebyrfrit

Som noget ekstra ordinært har du mulighed for at rate betale din hypnose uddannelse (helt Gebyrfrit og uden ekstra omkostninger). Grunden til dette er at jeg brænder for at arbejde med hypnose, og udbrede kendskabet til moderne hypnoterapi. Derfor skal du have muligheden for at komme igang med uddannelse når du ønsker det, uden at behøve at skulle lægge det fulde beløb på én gang.

Bemærk den attraktive early bird pris!

Hos New-You får du 5-PATH(R) Hypnose uddannelsen til en yderst attraktiv Earlybird pris. Faktisk er både pris og hvad du får med ekstra i en klasse for sig, alt sammen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

5-PATH(R) Hypnoterapeut Uddannelse – 2020 – 6 Weekend moduler

Forår/sommer 2020 (6 weekend moduler):
Modul 1: 28/3 – 29/3
Modul 2: 16/5 – 17/5
Modul 3: 13/6 – 14/6
Modul 4: 4/7 – 5/7
Modul 5: 22/8 – 23/8
Modul 6: 19/9 – 20/9
Tidsrum: 9-18 alle dage. Medmindre andet bliver aftalt.

Fuldt booket – Ingen ledige pladser!

Efterår/vinter 2020+21 (6 weekend moduler):
Modul 1: 12/9 – 13/9
Modul 2: 24/10 – 25/10
Modul 3: 21/11 – 22/11
Modul 4: 16/1 – 17/1
Modul 5: 13/2 – 14/2
Modul 6: 13/3 – 14/3
Tidsrum: 9-18 alle dage. Medmindre andet bliver aftalt.

Din investering i at blive selvsikker hypnoterapeut (Ved tilmelding inden 31/7-20): 19.900 kr.
Derefter stiger prisen til: 28.500 kr.

Betalingsmuligheder på denne uddannelse:
A) Betal det fulde beløb på én gang.
B) Gebyrfri ratebetaling på 6 eller 12 månedlige afdrag (Bliver hævet automatisk på din konto).

Tilmeldingen sker ved at trykke på knappen nedenunder og udfylder felterne, når din tilmelding er gået igennem vil du modtage en bekræftelse på at din plads er sikret.

Du får 100% Tilfredsheds garanti

Jeg ved at, denne uddannelse er høj af kvalitet og giver dig markedets eneste systematiske og kriteriebaserede tilgang til hypnose (som er godkendt af NGH). Dette gør, at jeg tror på, at du vil blive tilfreds med denne uddannelse. Skulle det mod forventning ikke ske, tilbageleverer du blot alt udleveret materiale (dette skal ske indenfor første modul) og du får dine penge tilbage. Alt at vinde intet at tabe.

Tilfredsheds garanti spirituel hypnose

Læs hvad tidligere deltagere siger:

Hypnose uddannelse Mariane

Hypnose uddannelse Marianne

Benny Vadmand

Benny Vadmand


Specialist i integration af Hypnoterapi & Spirituel Hypnose

Din underviser på alle kurser og uddannelser er Benny Vadmand

bennyBenny har siden 2008 arbejdet indenfor hypnosens verden. Hvor han har uddannet, og haft masser af succesfulde klient forløb med folk fra både ind-og udland.

Med sine evner og unikke talent, til at kunne arbejde indenfor stort set alle område af hypnose. Har det gjort at han har hjulpet mennesker videre, hvor andre har måtte give op.

Med en dyb baggrund, samt en stor passion, for at hjælpe mennesker med at slippe deres udfordringer og komme videre i livet. Har dette resulteret i et positivt livssyn, og skabt en filosofi om at alle mennesker indeholder nøglen til at skabe det liv de ønsker.

 Jeg tror på at alle menneskers indeholder nøglen til at skabe det liv de ønsker. Hvor igennem hver enkelt menneskes historie ligger løsningen gemt.
– Benny Vadmand

Uddannelser & certificeringer

Herunder kan du se hvilke uddannelser og certificeringer Benny har:

 • Certificeret 5-PATH® Hypnose Instruktør (CPHI)
 • IAPCH Conversational Hypnotherapist
 • RAB(Registreret alternativ behandler) i Hypnose
 • QHHT Dedicated Practitioner – Dolores Cannon
 • ID-Lifecoach – Ole vadum dahl

Kontakt Benny


Få Hypnose lydfiler direkte i din mailbox

Samtidig med tilmelder du dig mit nyhedsbrev, hvor du får nyheder og special rabatter på uddannelse m.m. Få disse to lydfiler med det samme:

 • Afslapnings Hypnose
 • Spirituel Hypnose
Navn:
E-mail:

Ring på 29 71 41 90