Kontakt

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Hypnose mod social angst giver dig mulighed for at få et bedre socialt liv

Hypnose mod social angst giver dig mulighed for at få et bedre socialt liv


Hvis man lider af socialfobi er man ofte så angst for at være sammen med andre mennesker, at man forsøger at undgå alle former for socialt samvær. Dette betyder ikke, at man ikke har lysten til at være sammen med andre socialt. Lysten overskygges imidlertid bare af frygten for at virke kejtet, klodset og forkert i andres øjne. I værste fald kan man være så hæmmet af sin angst, at man ikke kan gennemføre en uddannelse eller få et job, hvor man skal være sammen med mange mennesker.

Hvis du føler, at din sociale angst forhindrer dig i at leve dit liv til fulde, så kan du med fordel benytte dig af vores tilbud om hjælp til social angst med hypnose. Hypnose er velegnet til at ændre ens tanke- og adfærdsmønstre, og kan derfor have en gunstig effekt på ens sociale vaner. På vores hypnoseklinik i København har vi positiv erfaring med at forbedre vores kunders livskvalitet og sociale tryghed ved hjælp af hypnose.

Hvordan fungerer hypnose mod social angst?

Din angst for sociale sammenhænge kan have udviklet sig af mange forskellige årsager. Den mest åbenlyse grund kunne være mobning i de tidligere skoleår, som efterfølgende har lagret sig som en frygt for andres reaktioner og meninger. I den forbindelse har man mistet modet og evnen til at sige fra, og disse omstændigheder har bevirket ens selvtillid og selvværd. Uanset årsagen til din socialfobi, så har oplevelsen lagret sig i din underbevidsthed, hvilket har afledt et hæmmende følelsesmønster, som får dig til at reagere uhensigtsmæssigt i sociale sammenhænge.

Målet for vores hypnose mod din sociale angst er at neutralisere denne uhensigtsmæssige programmering, der er indkodet i din underbevidsthed. Ved hjælp af effektive og gennemprøvede hypnoseteknikker dykker vi ned i din underbevidsthed for at justere dine tankeprocesser og vanemønstre til at blive mere åbne og sociale. Vi har i den forbindelse også mulighed for at arbejde på dit forhold til dig selv, og give dig værktøjerne til at udvikle en større selvkærlighed. Således vil du i fremtiden ikke tillægge omverdenen den samme altdominerende rolle, som du tidligere har gjort, og du vil se fornyede muligheder i dit sociale liv.

Kontakt os

Vil du gerne have chancen for at nyde de sociale aspekter af dit liv, og få det optimale ud af tilværelsen? Så kan social angst hypnose være en effektiv måde at slippe af med dine hæmmende vaner og følelser. Book dit hypnose forløb i dag, eller kontakt mig, hvis du ønsker at vide mere om hypnose som behandlingsform.

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 16 anmeldelser på Google.