29 71 41 90 info@new-you.dk

Spiser du ofte slik, kager og andre søde sager? Og har dit forbrug af sukker taget overhånd? Mange mennesker indtager meget mere sukker, end hvad der er sundt. Sukkerafhængighedens kraft er stor, og derfor kan det være lidt af en udfordring at tage tyren ved hornene og sætte en stopper for sukkerforbruget.
Heldigvis kan du få professionel hjælp til at genvinde kontrollen over dit sukkerindtag – hos New-You tilbyder vi hypnose som redskab mod sukkertrang.

Hypnose – en vej ud af din sukkertrang

Dine sukkervaner stikker dybt. At spise slik og andre sukkerholdige ting er ofte noget, du bare gør, frem for at tænke over hvorfor du gør, og derfor har du brug for hypnose mod din dårlige vane. For hypnose er den mest effektive vej til at ændre på vanens magt, ved at påvirke underbevidstheden.

Kroppen har ikke brug for sukker hele tiden, og derfor er formålet med hypnose mod sukkertrang at få underbevidstheden til at stille bryde sukkervanerne. Det er nemlig i underbevidstheden, at både bevidste og ubevidste forhold lagres, og derfor er det hér, der skal sættes ind.
Gennem hypnose mod sukkertrang omprogrammerer vi så at sige den dårlige vane, som overdrevet indtag af sukker er, så sukkerets rolle i din hverdag minimeres og ikke længere føles ukontrollerbar.

Sådan foregår hypnose mod sukkertrang

Når du kommer i hypnose mod sukkertrang hos New-You, indleder vi hypnosen med en afklarende samtale. Her fortæller du os om din sukkertrang og hvilke problemer, du oplever i denne forbindelse. Vi tager også en snak om dine mål, og hvad du ønsker at få ud af hypnosen. Herefter kommer du i hypnose mod sukkertrang, og vi fjerner ved hjælp af hypnosens metoder din afhængighed af sukker.

Hypnosen arbejder med at gøre det til en naturlig ting for dig at sige nej til søde sager, samt at mærke sult og dermed undgå unødvendigt indtag af sukker. Det bedste resultat opnås ved at arbejde med hypnose i forløb, hvor tingene bearbejdes fra forskellige vinkler, så vi for alvor skaber forandringer i din underbevidsthed.