29 71 41 90 info@new-you.dk

Stress er kroppens måde at fortælle dig på, at du er overbelastet. Kroppen sender signaler om, at bægeret er ved at kamme over, og at du skal gøre noget ved dit stressede liv. Desværre lytter mange mennesker ikke tilstrækkeligt til deres krops signaler, og hvis ikke stress tages alvorligt, er der risiko for, hypnose mod stress er derfor at genskabe ro i kroppen og aflaste nervesystemet, der har været på overarbejde. Hypnose med stress reducerer kroppens stressniveau, så kroppen bedre kan genfinde sin naturlig balance.

Udover at skabe ro har hypnose mod stress også til formål at skabe forandringer i underbevidstheden, så de faktorer, der udløste den stressfyldte tilstand, bearbejdes. For at undgå stress i fremtiden søger hypnosen også at ændre de uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, der ligger til grund for stress’ opståen, så din evne til at modstå stress i fremtiden forbedres.at det kan blive direkte invaliderende.

Mange oplever på et tidspunkt at føle sig stresset. Med hypnose mod stress får du de rette redskaber til at håndtere stressede perioder og passe bedre på dig selv.

Hvad er stress?

Stress betegnes ofte som en folkesygdom, og hvert år går mange mennesker ned med flaget grundet denne belastende tilstand. Når du bliver stresset, skyldes det en ubalance i forholdet mellem forventninger, krav, ønsker, tanker og de faktiske ressourcer. Mange af os vil gerne præstere over hele paletten, men når kroppen og sindet er overbelastet, siger kroppen fra. Stress er således en beskyttende mekanisme.

Hypnose mod stress skaber ro i kroppen

Når du er stresset er din krop i konstant alarmberedskab. Det kan være svært at finde ro, og derfor er det ikke ualmindeligt at lide af søvnløshed, forhøjet blodtryk, hovedpine og irritabilitet. Vil du have hjælp til en hverdag uden stress, er du altid velkommen til at kontakte New You.