Kontakt


Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Hypnose mod præstationsangst?

Hypnose mod præstationsangst?


Hvis du lider af præstationsangst, så oplever du et stort ubehag i situationer, hvor det forventes, at du præsterer. Denne type angst kan komme til udtryk i mange forskellige kontekster – lige fra eksamenssituationer til sociale sammenhænge, hvor man skal introducere sig selv overfor fremmede mennesker. Ofte er denne angst forbundet med en følelse af mindreværd, da man er bange for ikke at leve op til andres eller ens egne forventninger. Præstationsangst kan i høj grad virke hæmmende for ens trivsel og præstation både i uddannelsesmæssige sammenhænge, i arbejdslivet og i ens sociale liv.

Du kan med fordel benytte dig af vores tilbud om hjælp til din præstationsangst med hypnose, hvis du ønsker at overkomme din angst og således forbedre din præstationsevne. Vores hypnoseklinik i København har gode erfaringer med at øge vores klienters motivation og præstation ved hjælp af hypnose – og vi kan derfor uden tvivl også afhjælpe dit problem.

Hvordan fungerer hypnose mod præstationsangst?

Du kan have udviklet din præstationsangst i kraft af, at du tidligere i dit liv har haft en dårlig oplevelse, hvor du for eksempel har følt dig ydmyget, eller gjort til grin i forbindelse med en præstation. Denne dårlige oplevelse har derefter lagret sig i din underbevidsthed, og formet dit syn på lignende situationer. Det har således ubevidst fæstnet sig, og kommer nu til udtryk på en måde, der er ude af proportioner i forhold til den reelle fare, der er forbundet med at skulle præstere.

Hypnose mod præstationsangst har til formål at neutralisere denne uhensigtsmæssige programmering, der er indkodet i din underbevidsthed. Ved hjælp af effektive og gennemprøvede hypnoseteknikker dykker vi ned i din underbevidsthed, for at forløse de spændinger, der aktiveres i situationer, hvor du skal præstere. Vi finder frem til kernen i problemet, hvor en del af det typisk handler om, at du frygter at blive til grin, eller blive set ned på. Ved at finde frem til årsagen til problemet kan vi justere dine tanker og følelser om angsten, så du i fremtiden bedre kan håndtere din præstationsangst.

Kontakt os

Hvis du er træt af at lade din præstationsangst begrænse dig, så kan hypnose være en effektiv måde at komme dit hæmmende adfærdsmønster til livs. Du vil hurtigt opleve store forbedringer både i forhold til din motivation og præstation. Du kan enten vælge at ringe eller skrive til mig, hvis du ønsker at booke et hypnose forløb. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at vide mere om hypnose som behandlingsform.

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser på Google.