29 71 41 90 info@new-you.dk

Hvordan udviser flyskrækken sig hos dig? Flyskræk udmønter sig forskelligt. Hos nogle udløser det en almindelig højdeskræk eller klaustrofobi. For andre er det ubehaget ved turbulens, start og landing. Nogle har skrækken hele livet, andre får den pludselig på grund af specielle omstændigheder eller oplevelser.
Angsten forstærkes af de mange ukendte sanseindtryk. Pludselige og ukendte lyde fra motoren, turbulens. Det kan være svært at erkende, at vores sanser ikke altid giver det rigtige svar i luftrummet. Men det er vi nødt til at acceptere. Fejlfortolkninger opstår typisk fordi vi mangler viden om de påvirkninger, vi udsættes for
Man kan kalde flyskræk for en kompleks fobi, fordi den kan have flere angstområder, det kan være klaustrofobi, dødsangst, højdeskræk, og tab af kontrol

Flyvning er det sikreste transport middel

Selvom de fleste mennesker at bevidste om at flyve egentlig er det sikreste transport middel der findes. Er der stadig rigtig mange mennesker som er bange for det. Det er muligvis også en af grundene til at mange er enten lidt flove over at være ramt af det eller ikke taler så højt om det. Men langt flere end du tror lider faktisk af flyskræk.

Flyskræk kan være en form for tabu

Flyskræk er forfærdelig at leve med. Samt for mange en vigtig del af deres liv. Fordi det er flyve er blevet mere og mere almindeligt. Det er flyve er blevet ligeså normalt som at tage andre slags transport midler. Folk vil gerne ud og opleve verden, gerne som svip ture. Her er transport tiden utrolig vigtig. Så man kan komme så hurtig som muligt til sin destination og nyde de afsatte dage og nemt kunne tage hjem igen.
Mange ser desværre det at være angst for at flyve som et tabu, så ud over at have selve flyskrækken, kan der nemt ske det at man vender en form for skyld og frustration imod sig selv. Fordi man godt ved at det er irrationelt at have denne form for frygt. Spørgsmålet er om det er på tide at du gør noget ved flyskrækken, så det er dig der kontrollere den og ikke omvendt. Brug hypnose mod flyskræk og vær klar til din næste flyvetur.

Hej Benny,
Som lovet en status på min flyvetur.

Jeg var overraskende rolig – alt taget i betragtning – hele vejen ud til flyet og da vi sad ombord.
Da vi lettede, havde jeg et par minutter hvor jeg havde lidt uro, – opstigningen var også temmelig urolig pga. vejret. Men det gik meget hurtigt over.
Resten af turen gik fint. Jeg tænkte stort set ikke over at jeg sad i et fly. Trods en del turbulens.

Ferien gik uden at jeg skænkede det en tanke dernede og hjemturen var præcis som jeg ønskede at det skulle være:)
Ingen frygt, tanker om katastrofer eller lignende. Bare endnu en måde at transporterer sig på ferie:)
Jeg faldt i søvn kort efter starten og sov det meste af vejen. For mig et stort tegn på tryghed.

Så jeg tør godt sig nu at jeg er en glad passager igen og jeg er helt klar til min næste rejse i september.

Tak for hjælpen. Vi ses måske igen – min nysgerrighed er vakt:)

Bedste hilsner
Lene

Flyskræk hypnose er noget vi arbejder rigtig med på klinikken

Et af de områder der arbejdes rigtig meget med hos New-you i København, er hypnose mod flyskræk. Flere og flere for øjnene op for hvor godt hypnose mod flyskræk virker. For mange er det at få kureret flyskræk en rigtig stor ting i livet. Mange melder tilbage med stor taknemmelighed og måske ligefrem føler de har fået et nyt liv, fordi det at endelig kunne flyve med indre ro. Gør at de pludselig har sluppet en stor begrænsning i livet og gør dem motiveret til at rejse mere med fly.

Behandling af flyskræk – Hvad kan du gøre?

Folk forsøger sig med forskellige muligheder for at slippe sin flyskræk. Det kan være brugen af medicin, som ligger låg på følelserne eller noget beroligende. Nogle drikker alkohol eller prøver natur medicin får at kunne slappe mere af. Fælles for disse løsninger er at de ikke går ind og behandler årsagerne til flyskrækken. Derudover kan de i værste fald give forskellige bivirkninger. Der findes også forskellige typer alternative behandlings former som folk forsøger sig med. Her vil jeg fremhæver hypnose mod flyskræk og grunden til dette er at hypnose virker hurtig og effektiv. Som udover at forløse de underliggende årsager og bryder mønstret, skaber indsigt i hvorfor flyskrækken overhovedet har eksisteret i første omgang.

Flyskræk hypnose – Hvorfor er det så effektivt?

En af de bedste metoder til at kurere flyskræk er med brugen af hypnoterapi, fordi flyskrækken oftest handler om alt andet end det at flyve. Somregel er det mere bekymringer om hvad der kan ske, fremfor hvad der virkelig rent faktisk sker. Disse programmeringer som leder til disse tanker, er oftest lageret tidligere i livet. Mange gange helt tilbage til barndommen, hvor de er blevet sået og derfra udviklet sig mere og mere igennem årene. For de fleste kureres flyskrækken hurtig og effektivt med hypnose. Hvor et typisk forløb ligger på omkring fire sessioner, der går ind og tager kærlig hånd omkring de underliggende årsager, til flyskrækken er opstået. Hypnose kurere flyskrækken ved at går direkte til roden af problemstillingen.