29 71 41 90 info@new-you.dk

Angst har mange ansigter. Man kan eksempelvis være angst udtrykt ved fobier, være angst for angsten og have præstationsangst eller eksamensangst. Angst kan både være en generel lidelse og opstå som panikangst, men fælles for alle typer er, at hypnose mod angst kan gøre en verden til forskel.

Slip fri af din angst

Mange mennesker lider af angst i en vis grad, og lidelsen er ofte invaliderende. At være angst kan nemlig have store konsekvenser for livsglæden og dermed sætte en stopper for livsnydelsen.

Men angst er ikke kun hæmmende i forhold til livskvalitet. Angst kan også give fysiske symptomer såsom hovedpine, træthed, muskelsmerter og rysten. Der er med andre ord mange gode grunde til at gå i hypnose, hvis du lider af angst. På denne måde kan du genvinde kontrollen, få et mere positivt adfærdsmønster samt opnå større velvære.

Kontrollen genvindes ved at arbejde med underbevidstheden, som er den del af psyken, hvori de irrationelle tanke og følelses mønstre ligger lagret.

Find årsagen til din angst med hypnoterapi

For dig som lider af angst, kan det være en fordel at bruge hypnose mod angst terapeutisk. Dette gøres bedst med moderne hypnoterapi. For med hypnoterapien finder vi årsagen til din angst, og forløser denne. Hvis angsten har hæmmet dig i længere tid, kan det derfor være en stor hjælp for dig at få hjælp til at dykke dybere ned i angsten for at finde ud af, hvad der har udløst angsten og forløse den en gang for alle.

Hypnose mod angst i trygge rammer

Den vigtigste forudsætning for at gøre noget ved din angst er, at du føler dig tryg ved at åbne op for problemstillingen og lade os hjælpe dig med at skabe forandring. Som professionel hypnotisør er jeg om nogen bevidste om, at det kan være udfordrende at skulle dele sin angst med andre. Derfor lægger jeg vægt på at skabe en tryg atmosfære omkring sessionen, så du føler dig godt tilpas ved situationen og er tryg ved at komme i hypnose hos mig.