Kontakt


Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Hypnose mod angst og fobier

Hypnose mod angst og fobier


Hypnose mod angst – hvilken angst/frygt har du i livet?

Alle mennesker har hver deres frygt/fobier i livet. Hvor nogle temaer og områder viser sig oftere end andre. Hos New-you hypnose i København, arbejder vi rigtig meget med hypnose mod angst, flyskræk, eksamensskræk, jalousi, præstationsangst og følelsen af ikke at være god nok. Uanset hvad der hæmmer en er det irrationelle følelsesmønstre der ligger kodet i den underbeviste sind. Hvor vi hver især har vores årsager til at disse kodninger er sker. Heldigvis kan vi med moderne hypnoterapi gå ind og finde ud af hvad der underliggende årsager er og forløse dem. Er du træt af at have disse begrænsninger og ønsker at få satte disse hæmmende mønstre på plads en gang for alle. Så er moderne hypnoterapi et af de mest seriøse bud til at få sat tingene på plads.

Hypnose mod angst og fobier

Hvad er frygt?

Frygt er en af vores stærkeste følelser. Som er en af de største årsager til at mennesker hæmmer sig i deres livsudfoldelse. Den kan vise sig i mange forskellige former og er irrationelle overbevisninger i form af tanker og følelser som synes virkelig. På engelsk findes der forkortelsen F.E.A.R som enten har betydningen false emotions appearing real eller false evidence appearing real.
Frygt er et ur instinkt som skabes i vores gamle del af hjernen som hedder reptil hjernen. Den del som hele tiden holder vagt om der skulle være nogle fare på færde. Hvor der enten skabes en kæmp eller flygt reaktion, hvis dette sker. Dette er på sin vis godt nok, så længe der er en reel fare. Hvilken i vores nutidige samfund, er ret sjældent. Udfordringen ligger i at sindet ikke kende forskel på reelle fare eller tanker/følelser som synes virkelig. Den reagere på samme måde. Et eksempel kan være at når man er i biografen og lever sig ind i filmen, så reagerer kroppen/sindet på samme måde som om det var virkeligt. Selvom man dybest set godt med det er fiktion.

Hypnose mod angst

Hvad er en fobi?

En fobi er en generel betegnelse, for det man er bange for. Det kan være situationer eller ting. Som for eksempel kan være edderkopper, rejse med fly eller sociale sammenhænge. Nogle fobier kan være mere hæmmende end andre. Alt efter sandsynligheden for at man er i situationen hvor der er/sker noget man er bange for. Du møder eksempelvis ikke så tit slanger, som du møder andre mennesker.

På hypnose klinikken i København oplever jeg at mange som er angst/fobisk oftest mærker frygten på flere områder. Dette kan f. eks være en person som er bange for at flyve, der også er bange for at være i elevatorer, parkeringskældre, større menneske mængder og lider af klaustrofobi.

Med hypnose mod angst og fobier, bearbejder det underliggende angst/frygt mønster, ved at gå ind og neutralisere åragen. Dette gør at de fleste hurtig mærker en forandring og bliver mere følelsemæssige frie. Fordi når først mønstret er brudt, så eksisterer det ikke mere.

Hvordan opstår en fobi

Det kan virke fuldkommen åndssvagt at være bange for elevatorer, fly, lukkede rum, mange mennekser osv. Hvilket det faktisk også er, fordi det hele skabes i sindet. Mange fobier opstår allerede i barndommen. Hvor andre dukker op senere i livet, og oftest kobles der mere på i løbet af livet. Det kan være nemmest at tillægge ”angst triggeren” som årsagen til at det sker, hvilket kan være hvad som helst dyr/ting eller andet. I virkeligheden handler det om alt andet end det der sker i den aktuelle situation. Derfor er det vigtigt at få kigget på de underliggende årsager, i stedet for at fokusere på de forskellige situationer, og prøve at løse dem derfra.

Hypnose og angst

Hvilke symptomer er der oftest ved en fobi

Når vi responderer på irrationel frygt. Som f. eks at edderkopper, flyve eller holde taler. Er det en gammel kodning/programmering. Der bliver aktiveret i den underbeviste sind, som viser sig som kropslige fornemmelser. Hvilket f. eks kan være koldsved, hjerte banken, fugtig hænder, rødmen, stammentunnel syn, mundtørhed, svimmelhed, snurren i hænder og fødder, og ondt i maven.

Hvordan kommer du videre?

Ønsker du at komme videre og slippe de hæmmende mønstre. Så er hypnose mod angst og fobier den effektive og direkte vej. Med simple teknikker får du forståelse for hvorfor disse ubehagelig mønstre bliver aktiveret igen og igen. Derudover går vi ind og neutraliserer de spændings felter som sidder i kroppen. Hvilket gør at når disse først er sat på plads, vil de kropslige fornemmelse ikke vise sig mere. Så i fremtidige situationer, hvor disse tanker/følelser normalt ville have opstået, vil du nu i stedet opleve en større indre ro og balance.

Er der nogle fobier/frygt tilstande der er svære at bearbejde end andre?

Når vi arbejder med hypnose mod angst og fobier, bruger vi moderne hypnoterapi. Når vi gør dette, så er der faktisk ikke nogle områder indenfor denne kategori der er sværre at arbejde med end andre. Fordi det hele om gamle programmeringer og følelsesmæssige ubalancer. Faktisk er det sådan at jo kraftigere følelsesmønstret er jo nemmere er det at arbejde med. Dette kan godt lyde lidt ulogisk at sværre følelsesmæssige udfordringer, oftest er lettere at arbejde med end lette. Grunden til at det er på denne måde, er at det er nemmere at skabe kontakt til de underliggende årsager, når der er stor spænding på ens udfordringer. Derudover mærkes der en større kropslig forskel når kraftige mønstre slippes.

Dit underbeviste sind kender alle svarene på hvorfor du er fobisk/bange

5-PATH hypnose er indsigtsbaseret hypnoterapi. Som med sin effektive og gennemprøvede teknikker, dykker ned i det underbeviste sind. Hvor vi henter de underliggende informationer som ligger til grund for begrænsende og hæmmende adfærd. Hvilket vil sige at når vi laver hypnose mod angst og fobier, så går vi direkte til ”Kerne” problemerne og forløser dem. Dette leder til større forståelse og permanente forandringer.

Får vi ikke forløst disse mønstre i tide. Skabes der indre spændingsfelter, der i værste fald kan vise sig som fysiske symptomer. Som F. eks hudproblemer, fordøjelse problemer, hovedpine, spændinger og indre stress.

Kom videre i livet med hypnose mod angst og fobier

Hypnose virker meget effektivt på både angst og fobier. Faktisk bliver mange overrasket over hvor hurtigt og nemt det er slippe disse ubehagelige mønstre. Fordi de fleste har været angste eller fobiske i lang tid og har måske prøvet alt muligt andet, uden den store effekt.

 

Tid til at komme videre? – Kontakt Benny HerLæs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser på Google.