Kontakt

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Hvad er regressionsterapi og hvordan virker det?

Hvad er regressionsterapi og hvordan virker det?

Hvad er regressionsterapi?

Ordet regression kommer af det latinske regressio og betyder tilbageskridt. I dette tilfælde at bevæge sig tilbage i tiden, tilbage i din egen fortid. Regressionsterapi har til formål at guide dig tilbage gennem tiden og lade dig opleve fortidige begivenheder, som du ikke har adgang til normalt. Det kan både være i forhold til begivenheder i din tidlige barndom, men også begivenheder i dine tidligere liv.

Hvad kan regressionsterapi hjælpe med?

Formålet med regressionsterapi er at gå tilbage i tiden for at finde roden til nutidige problemer. Negative oplevelser i fortiden, også dem der ligger langt tilbage, kan lagre sig i dit ubevidste sind og påvirke dit liv. Døjer du med et problem, men kan du ikke finde ud af hvorfor? Har du været udsat for et traume tidligere i dit liv? Eller ønsker du blot at finde svar på ubesvarede spørgsmål om dine tidligere liv? Så kan regressionsterapi hjælpe.

Regression bruges også i samspil med andre hypnoterapeutiske værktøjer, for at sikre optimale omstændigheder for at nå til bunds i dybtliggende udfordringer/problemstillinger/fobier, der besværliggør din hverdag og forhindrer dig i at leve dit liv fuldt ud. Terapien kan have en positiv effekt på dårlige vaner som fx rygning, overspisning og for stort indtag af alkohol, på fobier, eller på udfordringer som fx manglende selvværd eller præstationsangst.

Book en tid til regressionsterapi – eller lær at udføre det selv

Hos New-You på Vester voldgade kan du ikke blot booke tid til regressionsterapi, du kan også tilmelde dig vores grundlæggende kursus inden for regressionsterapi, så du selv kan komme til at mestre principperne bag behandlingen. På kurset har vi en seriøs tilgang til behandlingen, hvilket vil sige, at vi ikke tilbyder “turist-ture” i tidligere liv til vores klienter, men udelukkende fokuserer på tidligere liv eller begivenheder, der er relevante for deres nuværende liv. Dette gør vi for ikke at forvirre eller overvælde klienten unødigt.

På kurset lærer du at give folk en bedre forståelse af dem selv, og da uddannelsens struktur er simpel, og kun tager to dage, kan du hurtigt komme ud og bruge det du har lært i praksis.

Tilmeld dig kurset i grundlæggende regressionsterapi her eller udforsk New-Yous hjemmeside for at læse mere om vores hypnoseuddannelser, som udbydes til alle, uanset forudsætninger, på Vester voldgade i København.

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 16 anmeldelser på Google.