Kontakt

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Hvad er regressionsterapi og hvordan virker det?

Hvad er regressionsterapi og hvordan virker det?

Hvad er regressionsterapi?

Ordet regression kommer af det latinske regressio og betyder tilbageskridt. I dette tilfælde at bevæge sig tilbage i tiden, tilbage i din egen fortid. Regressionsterapi har til formål at guide dig tilbage gennem tiden og lade dig opleve fortidige begivenheder, som du ikke har adgang til normalt. Det kan både være i forhold til begivenheder i din tidlige barndom, men også begivenheder i dine tidligere liv.

hvordan virker hypnose og regressionsterapi

Hvad kan regressionsterapi hjælpe med?

Formålet med regressionsterapi er at gå tilbage i tiden for at finde roden til nutidige problemer. Negative oplevelser i fortiden, også dem der ligger langt tilbage, kan lagre sig i dit ubevidste sind og påvirke dit liv. Døjer du med et problem, men kan du ikke finde ud af hvorfor? Har du været udsat for et traume tidligere i dit liv? Eller ønsker du blot at finde svar på ubesvarede spørgsmål om dine tidligere liv? Så kan regressionsterapi hjælpe.

Hos New-you bruges regression på 2 forskellige måder

Der er flere måder at bruge regression på. Hos New-You bruges det som et værktøj indenfor enten hypnoterapi eller spirituelt. Forskellen er hvordan værktøjerne bliver brugt (så det er ikke det samme). Bruger man det indenfor hypnoterapi, så arbejdes der primært indenfor nuværende liv. Her bruges Regression typisk i samspil med andre hypnoterapeutiske værktøjer, for at sikre optimale omstændigheder for at nå til bunds i dybtliggende udfordringer/problemstillinger/fobier, der besværliggør din hverdag og forhindrer dig i at leve dit liv fuldt ud.

Bruger man det derimod som et spirituel værktøj, handler det om tilbageførsel til relevante tidligere liv. Her er metoden anderledes end hypnoterapi, hvor hovedfokusset er tidligere liv. Denne oplevelse er typisk en længerevarende session, der tager en på spændende indre rejse. Som giver mening og betydning for det liv der leves nu.

Vil du slippe fortidens begrænsninger eller opleve relevant tidligere liv?

Hos New-You på Vester voldgade arbejder med med hypnose på alle niveauer. Det vil sige at du både kan få forløst dine nuværende begrænsninger, som hæmmer dig i at have en optimal livsudfoldelse eller få oplevelser af mere spirituel karakter, som f.eks en tidligere liv oplevelse. Hvis du brug for at arbejde med konkrete udfordinger i livet, som F.eks angst, fobier, afhængigheder eller dårlige vaner. Så anbefales du at indgå i et hypnoterapi forløb. Er det mere en større forståelse for dig selv du søger, vil en tidligere liv oplevelse eller en sjælerejse, være et godt bud. Du kan selvfølgelig også vælge at gå hele vejen og vælge en kombination af begge dele. Kontakt endelig Benny hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring regression eller andet.

Ønsker du at lære regressionsterapi?

Hvis du selv kunne tænke dig, at lære at guide andre i tidligere liv, så er basis kurset et oplagt start sted. Her få du en simpel uddannelsens struktur, der kun tager 2 dage, der gør at du straks bagefter kan lave tidligere liv rejser, på et grundlæggende niveau. Du kan læse mere og tilmelde dig kurset i grundlæggende regressionsterapi her.

Er du mere ude efter at kunne hjælpe folk med angst, fobier og andre typer følelsesmæssige begrænsninger. Så vil 5-PATH(R) hypnoterapeut uddannelsen være den optimale løsning, her lærer du b.la en regressionsform som virkelig kan tage hånd om følelsesmæssige blokeringer, som er skabt i fortiden.

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser på Google.