29 71 41 90 info@new-you.dk

Regressions hypnose er en stor del af moderne hypnoterapi, som kan hjælpe dig med en lang række udfordringer. Med regressions hypnose arbejder man grundlæggende med de problemstillinger, som man ikke selv kan se årsagen til. Det kan være, hvis udfordringen har rødder helt tilbage til barndommen eller fra andre oplevelser, du ikke husker. Her kan de have lagret sig i dit sind og stadig forstyrre dit liv, selvom det er mange år siden, udfordringen opstod.

Her er regressions hypnose en meget virkningsfuld behandlingsform til at nå til bunds i dybdelæggende udfordringer, som du ikke har kunnet komme til livs selv. En oplevelse, der har sat sig negativt i dit ubevidste sind, kan have en uforholdsvis stor betydning for dit liv, og det kan holde dig tilbage fra at leve det liv, du gerne vil. Det kan komme til udtryk på mange måde i form af for eksempel dårlige vaner, fobier, udpræget kræsenhed og meget andet, som kan være begrænsende i dit liv, eller holde dig tilbage fra at leve det liv, som du ønsker.

Regressions hypnose kan for eksempel være en del af et effektivt rygestop. Mislykkede forsøg på at holde op med at ryge hænger ofte sammen med mere end blot den fysiske afhængighed og lysten til at ryge.

løs problemer i fortiden med regressions hypnose

Når man arbejder med regressions hypnose professionelt, kommer du i en hypnotisk tilstand, hvor du kan gå langt tilbage i tiden og tilbage til situationer, som man ikke ellers vil kunne huske. Det kan være til helt tidlige stadier af livet, da du var et helt lille barn, baby eller endda ligger i mors mave. Her kan du ved hjælp af regressions hypnose få indsigter og oplevelser fra den tid. Det kan eksempelvis være, der er i den tidlige barndom var en fysisk eller psykisk omsorg, som du ikke altid fik dækket tilstrækkeligt, og det vil kunne sætte sig hos dig som en vane i form af rygning, som erstatter trygheden og omsorgen.

I regressions hypnose går man altså tilbage i tiden og arbejder med situationer, som på den ene eller anden måde har sat sig hos dig negativt. Med regression får du mulighed for ikke længere at blive begrænset i dit liv af din vane, fobi eller andet, så du kan leve det liv, du ønsker.

Hos New-You bruges regression også til at arbejde med tidligere liv, dette gør vi igennem processen kaldet intuitiv guidet sjælerejse. Som er en moderne metode til arbejde med regressionsterapi, livet mellem livene og healing.
Hvis du vil vide mere om regressions hypnose, er du altid velkommen til at kontakte New You.