Kontakt


Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Flyskræk – hypnose til dig, der ikke vil føle dig begrænset

Flyskræk - hypnose til dig, der ikke vil føle dig begrænset


Lider du af flyskræk? I så fald skal du ikke føle dig alene, da flyskræk er en af de hyppigst forekommende fobier. Man kan lide af flyskræk i en varierende grad, og det kan give udslag på forskellige måder. Måske bliver du grebet af en angstfølelse i forbindelse med at flyet letter eller lander, eller det kan være, at din frygt først aktiveres idet, flyet når sin maksimale højde, eller der opstår turbulens. Flyskræk kan også føles som en diffus angst, der allerede melder sig idet, at du booker flybilletten eller ankommer i lufthavnen. For nogle mennesker kan deres skræk for at flyve fylde så meget, at de helt undgår de rejser, hvor fly indgår som en nødvendighed. I disse tilfælde er deres fobi begrænsende for deres adfærd, og det bliver således en svær byrde at leve med.

Hvis du føler dig begrænset af din flyskræk, så kan du med fordel prøve vores tilbud om behandling af flyskræk med hypnose. I vores hypnoseklinik i København har vi positive erfaringer med at hjælpe vores klienter af med deres flyskræk ved hjælp af hypnose.

Hvordan fungerer hypnose mod flyskræk?

Du kan naturligvis have udviklet din flyskræk i forbindelse med en dårlig oplevelse på et fly, hvor du har oplevet angst. Det kunne eksempelvis være på grund af turbulens. Men lige så ofte er ens flyskræk opstået af en irrationel og ubevidst grund. Uanset hvad årsagen er til din frygt, kan det betragtes som hæmmende følelsesmønstre, der er indkodet i din underbevidsthed. Dette udløser en ukontrollerbar angstfølelse i flyvesituationer, som ikke stemmer overens med den reelle fare, du i situationen er udsat for.

Vores hypnose mod flyskræk har til formål at neutralisere denne uhensigtsmæssige programmering, der er indkodet i din underbevidsthed. Ved hjælp af effektive og gennemprøvede hypnoseteknikker, dykker vi ned i dit underbevidste sind for at forløse de spændinger, der aktiveres i flyvesituationer. De fleste mennesker vil derefter mærke en væsentlig forandring både kropsligt og følelsesmæssigt. Den fysiske fornemmelse, som angst afføder, vil i fremtiden kunne kontrolleres, og du vil få en følelse af en større indre ro og balance. Målet for vores hypnose mod flyskræk er at skabe permanente forandringer, så du i fremtiden vil associere flyvning med en tålelig, eller ligefrem behagelig oplevelse.

Kæreste Benny.

Jeg vil endnu engang takke for den oplevelse jeg havde ved dig omkring mit flyskræk.
jeg har altid fløjet som barn , og aldrig haft det store problem med det. En livsændring slå mig ud, og en blokering satte mig fast i at jeg ikke kunne. Efter 5 år uden forbedringer søgte jeg hjælp.
jeg vil uden tvivl sige, det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Første gang jeg satte mig op i et fly, 2mdr efter min sidste
behandling, gik det som en leg. Og jeg kan nu endelig tage med på ferie takket være Benny.
Af hjertet TAK.

Kontakt os og kom din flyskræk til livs

Er du træt af at være begrænset af din flyskræk, og ønsker du at komme dit hæmmende adfærdsmønster til livs, så kan hypnose være løsningen for dig. Book dit hypnose forløb i dag, eller kontakt mig, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan hypnose kan mindske din flyskræk.

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser på Google.