29 71 41 90 info@new-you.dk

Intuitiv guidet sjælerejse er en af de mest avancerede metoder til at få dyb indsigt sig selv, der tager dig på en direkte rejse ind i sjælens domæne. Her behøver du ikke nogen forberedende sessioner. Du møder blot op med nysgerrigheden og lysten til at komme på sådan en rejse.

Der er et utal af muligheder med en intuitiv guidet sjælerejse, og det som kommer i fokus i behandlingen, vil altid være præcis det område, som den åndelige verden vil vise dig.

På din sjælerejse kommer du i hypnose, hvor du får mulighed for at se, hvad du har været i tidligere liv. Her får du en indsigt i, hvad du tidligere har oplevet, som kan være brugbart for dig i dit nuværende liv.

Under sjælerejsen kan du også komme til at se dit liv mellem dine forskellige liv. Her vil nogle møde deres sjælegruppe, hvor de blandt andet kan få råd og vejledning i forhold til deres nuværende liv. Der findes her også noget, som kaldes visdomsrummet, hvor al information om universet er at finde.

Under sjælerejsen kan man også arbejde med healing, hvor kroppen af sig selv vil kommunikere om de områder, som har brug for healing.

Det som du kommer til at opleve under sjælerejsen, er netop det, som er meningen du skal opleve. Du får den indsigt, viden og de råd og vejledninger, som du har brug for, og det vil ske i den rækkefølge, som det skal.

Jeg arbejder professionelt og har en stor erfaring med guiding på sjæleplan, hvor jeg roligt og omsorgsfuldt vil hjælpe dig igennem din sjælerejse. Jeg sørger altid for at fortælle dig grundigt om, hvordan det hele kommer til at foregå, og jeg tager mig god tid til spørgsmål. Du kan føle dig fuldstændig tryg og rolig under hele seancen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for spørgsmål eller mere viden om sjælerejser og andre behandlinger.