29 71 41 90 info@new-you.dk

Begynd din sjælerejse og få din helt unikke oplevelse

Intuitiv guidet sjælerejse er en af de mest avancerede metoder til at opnå dyb indsigt i sig selv. Den fører dig på en direkte rejse ind i sjælens domæne, og kræver ikke nogen forberedende sessioner. Du møder blot op med nysgerrigheden og lysten til at tage på en sådan rejse.

Der er et utal af muligheder med en intuitiv guidet sjælerejse, og det, der kommer i fokus under behandlingen, vil altid være præcis det område, som den åndelige verden vil vise dig.

Under din sjælerejse vil du komme i hypnose og få mulighed for at se, hvad du har oplevet i tidligere liv. Dette vil give dig en indsigt i, hvad du tidligere har oplevet, som kan være brugbart for dig i dit nuværende liv.

Under sjælerejsen kan du også se dit liv mellem dine forskellige liv. Nogle vil møde deres sjælegruppe og få råd og vejledning i forhold til deres nuværende liv. Der er også et visdomsrum, hvor al information om universet kan findes.

Du kan også arbejde med healing under sjælerejsen, hvor din krop vil kommunikere om de områder, der har brug for healing.

Det, du vil opleve under sjælerejsen, er netop det, som du er meningen at opleve. Du vil få den indsigt, viden og de råd og vejledninger, som du har brug for, og det vil ske i den rækkefølge, som det skal.

Jeg arbejder professionelt og har stor erfaring med at guide på sjæleplan. Jeg vil roligt og omsorgsfuldt hjælpe dig igennem din sjælerejse, og jeg vil altid forklare grundigt, hvordan det hele vil foregå. Jeg tager mig god tid til at besvare spørgsmål, og du kan føle dig fuldstændig tryg og rolig under hele seancen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for spørgsmål eller mere information om sjælerejser og andre behandlinger.