Kontakt

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

5-PATH Hypnoterapi i København

5-PATH Hypnoterapi i København


5-PATH(R) Hypnoterapi hvad er det?

5-Path Hypnoterapi er et systematisk og kriteriebasert hypnose system, som skille sig væsentlig ud fra mængden. Med sin unikke opbygning med nogle af de mest avancerede og moderne hypnose værktøjer. Skabes der succesfulde resultater også på områder hvor andet ikke har virket.

Hvilke områder kan man bruge 5-Path Hypnoterapi til?

Du kan bruge 5-Path Hypnoterapi til storset alle typer problemstillinger som dine klienter måtte have. Fordi alle udfordringer er bundet i følelser og det er dem vi arbejder med i hypnose. Derfor oplever man som hypnoterapeut at der indimellem kommer folk, som har prøvet alt muligt før. Som ikke har hjulpet dem. Det kan både være psykologiske og fysiske udfordringer. Hvor vi moderne hypnoterapi kan gå ind og kigge på hvad de “Rigtige” underlæggende årsager er til dette. Så uanset hvad folk kommer med, sålænge de er almindelig mennesker, med almindelig hverdags udfordringer. Der ikke hører under psykiatrien o.lign. Er der rigtige store chancer for vi kan hjælpe dem videre. Oftest hurtigt og mere effektivt end de fleste havde forventet inden de gik igang.

Hvorfor er 5-PATH hypnoterapi(R) noget af det mest effektive til at skabe forandring

Når vi arbejder i hypnose og vi ved at klienten er i den rette hypnose dybde. Skabes der dybe indsigter og forandringer. Fordi vi kan arbejde med de underlæggende årsager til at “hvorfor” folk skaber deres begrænsninger. Når vi bruger indsigtsbaserede teknikker sat i et målrettet system. Skabes der en tilstand hos klienterne som hedder “hyper suggestibilitet” hvilket betyder at de tager bedre imod forslag om forandring. End de ellers ville gøre med traditionel hypnose. Dette gør at for mange skabes der dybe transformationer, der for nogle ligefrem betegnes som mirakuløse resultater.

Hvad er fordelene ved at arbejde med denne form for hypnose

Der er masser af fordele ved dette system. Som hypnoterapeut er det væsentlig nemmere at struktuere sine sessioner, fordi man altid har en ide om hvad man skal som det næste i processen. Derudover ved man også at hvis der er noget som ikke virker, vil der være noget tidligere i processen der ikke er taget ordentlig hånd om. Derudover finde man hurtig en tillid til processen, fordi den virker. Dette gør at man hurtigt begynder at skabe gode resultater med hypnosen. Mange som har lært hypnose andre steder, bliver oftest overraskedt, over hvor meget mere effektive deres klienter session bliver når først de har lært 5-Path Hypnoterapi. For når først du har lært dette system og det sidder på rygraden. Behøver du ikke andet for at hjælpe dine klienter videre med stor succes.

Hvordan adskiller 5-Path Hypnoterapi sig fra en standard NGH godkendt uddannelse?

Som jeg har været inde på i tidligere punkter, handler det om strukturen og effektiviten af de hypnoterapeutiske teknikker. På de fleste standard NGH uddannelser, lærer man nogle af de samme teknikker som f.eks alders regression. Forskellen er at som 5-PATH hypnoterapeut har du det system som virker fra starten. Så istedet for at lære en masse værktøjer og sidde fortvivlet over hvilke der nu skal bruges, til de forskellige klienter. Ved du altid hvad du skal gøre i dine sessioner. Selvfølgelig bliver man bedre med øvelse. Her går det bare hurtigere at få den nødvendige selvsikkerheden, så man kan slappe af sammen med klienterne og være tilstede.

Derudover er der masser af ting som du kommer til at lære som er eksklusivt for 5-PATH. Som f.eks The secret language of feelings og 7 Path selvhypnose.

Kan jeg kombinere 5-PATH med NLP, Coaching eller lignende?

Hvis du har andre uddannelse i forvejen, indenfor at arbejde med mennesker. Kan tingene sagtens kombineres. Dog er det med 5-PATH ikke nogen nødvendighed. Samt at der er utal af muligheder for at opkvalificere sig yderligere med dette system. Så du med tiden kan blive en virkelig gode hypnoterapeut. Det er i virkeligheden op til en selv, hvilket niveau man vil opnå inden for hypnose området. Det gode er at man hurtig begynder at skabe gode resultater med sine klienter, fordi 5-PATH hypnoterapi er utrolig virksomt og har en relativ let tilgang.

Hvem har opfundet denne systematiske tilgang til hypnose?

Manden bag det geniale system 5-PATH. Hedder Cal Banyan, han er pioneer indenfor for systematisk hypnose. Et system som har vundet mange internationale priser for dets opbygning og nytænkning. Er blandt verdens mest effetive metoder til at hjælpe mennesker videre, med deres problemstillinger. Fordi alt er gennemtænkt ned til den mindste detalje i dette system. Derudover bliver uddannelsen opdateret løbende. Du kan læse mere om Cal Banyan og se nogle af hans utallige podcast om hypnose her


Tilmeld dig i dag