Kontakt

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

5-PATH Hypnoterapi uddannelse i København

5-PATH Hypnoterapi uddannelse i København


5-PATH(R) Hypnoterapi hvad er det?

5-Path Hypnoterapi er et systematisk og kriteriebasert hypnose system, som skille sig væsentlig ud fra mængden. Med sin unikke opbygning med nogle af de mest avancerede og moderne hypnose værktøjer. Skabes der succesfulde resultater også på områder hvor andet ikke har virket.

Hvilke områder kan man bruge 5-Path Hypnoterapi til?

Du kan bruge 5-Path Hypnoterapi til storset alle typer problemstillinger som dine klienter måtte have. Fordi alle udfordringer er bundet i følelser og det er dem vi arbejder med i hypnose. Derfor vil du opleve som hypnoterapeut, at der indimellem kommer folk, som har prøvet alt muligt før. Som ikke har hjulpet dem. Det kan både være psykologiske og fysiske udfordringer. Hvor vi moderne hypnoterapi kan gå ind og kigge på hvad de “Rigtige” underlæggende årsager er til dette. Hypnoterapi bruges til almindelig mennesker, med almindelig hverdags udfordringer, der ikke hører under psykiatrien o.lign.

5-PATH(R) hypnoterapi uddannelsen giver dig nogle af de mest effektive værktøjer

Når vi arbejder i hypnose og vi ved at klienten er i den rette hypnose dybde. Skabes der dybe indsigter og forandringer. Fordi vi kan arbejde med de underlæggende årsager til at “hvorfor” folk skaber deres begrænsninger. Når vi bruger indsigtsbaserede teknikker sat i et målrettet system. Skabes der en tilstand hos klienterne som hedder “hyper suggestibilitet” hvilket betyder at de tager bedre imod forslag om forandring. End de ellers ville gøre med traditionel hypnose. Dette gør at for mange skabes der dybe transformationer, der for nogle ligefrem betegnes som mirakuløse resultater.

Hvad er fordelene ved at arbejde med denne form for hypnose

Der er masser af fordele ved dette system. Som hypnoterapeut får du væsentlig nemmere ved, at struktuere dine sessioner, fordi du altid har en ide om hvad du skal som det næste i processen. Derudover ved du også at hvis der er noget som ikke virker, vil der være noget tidligere i processen der ikke er taget ordentlig hånd om. Derudover kommer du hurtigt til at gave tillid til processen, fordi den virker. Dette gør at du hurtigt begynder at skabe gode resultater med hypnosen. Mange som har lært hypnose andre steder, bliver oftest overraskedt, over hvor meget mere effektive deres klient sessioner bliver, når først de har lært 5-Path Hypnoterapi.

Hvordan adskiller 5-Path Hypnoterapi uddannelsen sig fra andre?

Som jeg har været inde på i tidligere punkter, handler det om strukturen og effektiviten af de hypnoterapeutiske teknikker. På de fleste standard NGH uddannelser, lærer man nogle af de samme teknikker som f.eks alders regression. Forskellen er at du som 5-PATH hypnoterapeut, har et system som virker fra starten. Så istedet for at lære en masse værktøjer og sidde fortvivlet over hvilke der nu skal bruges, til de forskellige klienter. Ved du altid hvad du skal gøre i dine sessioner. Selvfølgelig bliver du bedre med øvelse og med dette, vil du hurtig opleve den nødvendige selvsikkerhed, der skal til for at være med til at skabe gode resultater.

Du kan fint kombinere 5-PATH med NLP, Coaching og lignende

Hvis du har andre uddannelse i forvejen, indenfor at arbejde med mennesker, kan tingene sagtens kombineres. Du vil dog hurtigt opleve hvor stærkt et system 5-PATH er, så måske er anden uddannelse ikke nødvendigt. Med 5- PATH(R) Hypnoterapeut uddannelsen, er der er flere muligheder for, at opkvalificere sig yderligere i dette system. Hos New-You for du adgang til et online forum, hvor der er masser videoer om 5-PATH(R) og demonstrationer på rigtige klienter.


Tilmeld dig i dag