Kontakt

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

5-PATH Hypnose uddannelse København (Modul baseret)

Modul Baseret Hypnose uddannelse

Intensiv uddannelse fordelt over fire moduler

Hypnose uddannelse med luft og plads til indlæring

Hypnose uddannelsen er tilrettelagt over tolv dage, som er fordelt over fire moduler. Hvilket gør at der er god tid til at indlære og få praktisk erfaring i uddannelses forløbet. For uanset hvilken hypnose uddannelse du vælger, er der lagt op til et intensiv forløb. Hvor der benyttes accelereret læring, som gør at du hurtigere intigrerer viden og lager det ubevist.

Når du vælger 5-PATH hypnose uddannelsen er der ikke noget som er overladt til tilfældighederne. Uddannelsen er nøje opbygget i forhold til længde og intensivtet. Der sikre at du får så meget med dig som muligt, så du er godt rustet til at skulle ud og drage egne erfaring med hypnosen.

Bemærk at uddannelsen er på hele tolv dage, hvilket gør den til en af de markedets længste. Samt får du alle de andre fordele ved 5-PATH Hypnose systemet, som du ikke får andre steder.

Beskrivelse af de 12 undervisnings dage

Dag 1-4 – Grundlæggende hypnose og Eksamen I

Her kommer du til at lære alle de vigtigst ting, indenfor grundlæggende hypnose. Du kommer hurtig igang med at øve hypnose og opstarte din egen selvhypnose praksis. Vi afrunder det første modul med en grundlæggende eksamen. Så du er klar til at gå i gang med at bruge de basale hypnose teknikker, og arbejde med Fase I. Du anbefales at træne disse teknikker og drage erfaringer indtil til vi mødes igen. Hvor vi samler op på hele, og starter op på de avancerede hypnoterapeutiske teknikker. Denne først del af uddannelsen strækker sig over fire dage.

Dag 5-7 – Avanceret hypnoterapi Del I


På denne del lærer du et af hypnoterapiens vigtigste værktøjer. Som hedder alders regression. Med dette avancerede værtøj kan man forløse gamle traumaer og fejlagtige opfattelser af virkeligheden, der er sket tidligere i livet. På dette modul vil du også se live klient forløb på video, hvor Cal Banyan(skaberen af 5-PATH) demonstrere alders regression. Derudover kommer du selv til at øve aldres regression tilbage til positive oplevelser, på dine med kursister. Samt vi kobler mere på selvhypnosen. Efter denne del anbefales du at gå hjem og øve alders regression. Denne del strækker sig over 3 dage.

Dag 8-10 – Avanceret hypnoterapi Del II

På denne del starter vi med at lave opfølgning på alders regression. Hvor vi derefter går videre til de to tilgivelses processer, der kaldes Fase III + IV. Disse former for tilgivelse er nogle af markedets mest dybdegående. Som skaber indsigt og neutralisere vrede til andre og en selv. Igen ser video hvor tilgivelses processerne bliver udført og gennemgår dem efterfølgende. Så du er klar til at øve dem derhjemme, indtil vi ses igen. Derudover gennemgår vi og øver den avancerede del af selvhypnosen. Denne del strækker sig over 3 dage.

Dag 11-12 – Opfølgning, Eksamen II og certificering

På det sidste modul laver vi opfølgning på det hele og du kommer til at lære Fase V. Derudover vil vi komme ind på branding og markedsføring m.m. På dette modul får du også den afsluttende eksamen. Som ved bestået, gør at du bliver certificeret 5-PATH Hypnoterapeut og 7-path selvhypnose instruktør. Du vil samtidigt blive optaget i verdensorganisationen NGH og medlem af IAPH.

Gratis Regressionsterapeut udd

Den overstående modul beskrivelse er hvad der kommer til at ske i kortetræk. Udover dette vil du b.la lære The secret language of feelings, som ligesom 7-path er eksklusivt for 5-PATH uddannelsen. Du kan læse mere om hvad du kommer til at lære på uddannelsen her

Enestående Master sammensætning kun hos New-You

Ønsker du at være forandringsskaber? både i forhold til dine kommende klienter og dig selv?
Vælg den unikke Master sammensætning, som kombinerer et af markedets mest anerkendte hypnose systemer og Spirituel Hypnose.
Gør dig selv klar til morgendagens klienter. Vælg Master pakken og få det hele med